Nissan og E.ON elbilskunder kan nu køre gratis i tre år

Som de første i Danmark tilbyder Nissan og E.ON nu tre års gratis strøm, ladeboks og ladekabler ved køb af en ny Nissan LEAF eller e-NV200. Kampagnen sættes i gang i kølvandet på regeringens afgiftsnedsættelse, og skal hjælpe med at få gang i salget af elbiler igen.

 

Tryghed og simpelt regnestykke

Landechef hos Nissan Danmark, Ralph Gonsalves, udtaler: ”Som verdens største producent af elbiler, er vi meget stolte af at være de første i Danmark til at tilbyde tre års gratis strøm og opladningsfaciliteter til vores elbilskunder. Vi ønsker, at der igen skal gang i salget af elbiler. Elbilerne er kommet for at blive, og nu hjælper vi lidt på vej med større tryghed og overblik til kunderne, når de køber en ny elbil hos os. De totale ejerskabsomkostninger bliver selvsagt også meget attraktive, når der ikke skal betales for forbruget.”

 

For fremtidige LEAF kunder betyder kampagnen, at udover en besparelse på ca. 50.000 kr. i reducerede afgifter spares der også en evt. installation af ladeboks og køb af ladekabel samt løbende strømforbrug til kørsel. Både hvis der oplades hjemme eller på de opstillede E.ON ladestandere rundt i landet.

 

Alt i alt betyder det, at overblikket over løbende udgifter til kørsel i alt fald de første tre år bliver meget overskueligt.

 

Garanti og medlemskab

Overskuelighed giver også tryghed. Og det har Nissan valgt at understrege yderligere med et års gratis medlemsskab af Forenede Danske Elbilister, som giver kunden adgang til relevant information for netop elbilister og en uvildig ekspert-hotline det første år.

 

Trygheden understøttes også med de 8 års eller 160.000 km kapacitetsgaranti, der tilbydes på LEAF med 30 kWh batteri samt 3 års garanti/100.000 km garanti på bilen og 5 års/100.000 km garanti på elbilsspecifikke dele (inkl. kapacitetsgaranti på 24 kWh i e-NV200).

 

”Vi er utrolig glade for at kunne være med som de første til at tilbyde fremtidige elbilskunder en totalløsning i form af elbil og opladning i én pakke. De to ting hænger uløseligt sammen. Vi har udrullet Danmarks største ladenetværk, fordi vi tror på, at elbiler er fremtiden. Elbilen giver langt større køreglæde og gavner miljøet,” siger Tore Harritshøj, adm. direktør i E.ON

 

Priserne på en ny Nissan LEAF inkl. ladeboks og gratis strøm de næste tre år starter ved kr. 274.790, og e-NV200 el-varebil starter ved kr. 201.885 ekskl. moms, men ligeledes inkl. ladeboks og gratis strøm de næste tre år.

 

Efter de tre år, kan kunden vælge at fortsætte sit abonnement med E.ON, hvor det lige nu koster 579 kr. om måneden med ubegrænset strømforbrug (svarer i øvrigt til udgiften på én gennemsnitlig tank benzin)

 

Prisliste på Nissan LEAF og e-NV200 kan ses på www.nissan.dk