SPAR OP TIL 52.000 KR. PÅ DANMARKS POPULÆRESTE CROSSOVER NISSAN QASHQAI

Op til 52.000 kr kan der spares på den populære familiebil Qashqai. Herudover kan den prisvindende elbil LEAF nu ses og prøves hos alle Nissan forhandlere.
 
Qashqai blev introduceret første gang i 2007, og fik et facelift i 2010. På de fem år er der solgt næsten 8.000 Qashqai i Danmark. Og interessen for denne populære bilmodel forventes ikke at blive mindre ved tilbuddet på seneste kampagneudgave, hvor der kan spares op til hele 52.000 kroner.
 
Ved åbent hus hos landets Nissan forhandlere i weekenden den 6. og 7. oktober kan
Qashqai ses og prøves i flere udgaver. Kampagnepriserne starter ved blot kr. 219.990 med en beskatning som firmabil på kr. 196.806. Det er vel at mærke med klassens bedste brændstoføkonomi på op til 22,2 km/l og klassens bedste udstyrsniveau.
 
Nu kan LEAF elbilen ses og prøves hos alle landets Nissan forhandlere
Nissan LEAF har vundet næsten alt, hvad der er værd at vinde af priser fra nogle af de mest kristiske røster. Nemlig motorpressen. At elbilerne samtidig er kommet for at blive, kan der ikke være nogen tvivl om med det udbud af modeller, verdens bilfabrikanter præsenterer inden for den nærmest fremtid. Nissan LEAF er da også den elbil, der er solgt flest af i vores naboland Norge, der er det mest fremmelige land når det gælder elbiler.
 
I Danmark ser vi også flere og flere elbiler. Og Nissan LEAF kan nu testes i vante omgivelser hos nærmeste Nissan forhandler. Har man ikke prøvet en elbil før, er det oplevelsen værd. Optrækket er fantastisk, da der er moment fra starten. Her behøves ikke nogen omdrejninger for at komme igang, og alt sker i øvrigt uden den sædvanlige støj. Der skal heller ikke skiftes gear. Så det er ligesom at køre med automatgear.
 
Vind et gratis service eftersyn
Vinteren nærmer sig. Så er det altid godt af få checket, at alt er i orden på bilen. Og får man lavet et eftersyn af sin Nissan i perioden 1. oktober til 30. november, kan man være heldig, at det er gratis. I denne perioden udloves nemlig 10 gratis service eftersyn. Værdien af præmien afhænger af, hvilket et eftersyn, der er foretaget. Samtidig tilbydes en ny form for kundetilpasset service eftersyn. Et basiseftersyn til kr. 1.495. Her opdateres og checkes bilen igennem på udvalgte punkter, hvorefter kunden får en status. Det er en god mulighed for også at sikre, at bilens software altid er opdateret.