En newcomer i modeverdenen: Nissan Micra ELLE

  • Udstyret omfatter bl.a. panoramasoltag, klimaanlæg, nøglefri betjening og startknap samt flotte, nye farver og indtræk.
  • Til salg fra efteråret 2012
Nissan og verdens mest solgte modemagasin ELLE er gået sammen om at udvikle en specialversion af den populære bybil Micra. Målet for begge er at tiltrække moderne, spændende kvinder, der er glade for storbyen.
 
Nissan Micra ELLE kommer til salg i Europa til efteråret, efter at den er blevet præsenteret i forbindelse med biludstillingen i Paris. Den kombinerer et frisk design med gode udstyrsdetaljer, der passer til den moderne, travle og selvstændige kvinde.
 
"Det her handler om meget mere end blot et logo på en bil", udtalte Geraldine Ingham, som er Marketing direktør for Nissan i Europa. "Micra og ELLE har meget tilfælles, fordi både bilen og magasinet tiltrækker meget ens købere.
 
"En hektisk livsstil betyder, at den moderne, travle kvinde hver dag jonglerer mellem arbejde og fritidsaktiviteter, familie, venner og forhold. Så har man virkelig brug for en bil. Og her er Nissan Micra ELLE et rigtig godt valg ".
 
Micra har klassens mindste vendediameter, og det lave emissionsniveau fra Pure Drive-motoren gør desuden, at udgiften til grøn ejerafgift er på blot 280 kr. pr. halve år.
 
Standardudstyret i Nissan Micra ELLE omfatter flere ting, der er behagelige og meget anvendelige i dagligdagen. Eksempelvis automatisk klimaanlæg, nøglefri betjening og startknap, opvarmede, eljusterbare og indklappelige sidespejle, regnsensor samt fartpilot med hastighedsbegrænser.
Det udvendige design omfatter panoramaglastag, kromdetaljer udvendigt og indvendigt, lakerede aluminiumsfælge, tågeforlygter og tagspoiler.
 
Forbindelsen til ELLE vises diskret med små logoer på bagklappen og forskærmene, logoer på de forreste måtter og på indstigningslister foran. Når bilen er blevet introduceret, vil kunderne blive tilbudt forskellige aktiviteter og ydelser, der forbinder Nissan og ELLE.
 
Kunderne vil kunne vælge mellem mange forskellige farver inklusive en ny - Cosmic Cobalt. Alle farverne kombineres med en ny type sædeindtræk. Og Nissan Connect navigations- og infotainmentsystem fås som ekstraudstyr.
 
Nissan Micra ELLE kan fås med enten en 1,2-liters 3-cylindret benzinmotor med 80 hk eller med den avancerede 1,2-liters benzinmotor med kompressor og direkte indsprøjtning (DIG-S), som yder 98 hk, men alligevel kun udleder 99 g CO2/km. Begge motorer er markeret med Nissans Pure Drive mærkat, som kun tildeles de mindst forurenende biler i Nissans modelrække.
 
Note til redaktøren
Magasinet ELLE blev grundlagt i 1945 i Paris, og i 1960'erne forlød det, at "magasinet ikke blot viste moden, men også dikterede den". I dag er det verdens mest solgte magasin med 43 udgaver på verdensplan og 25 i Europa. ELLE har 19 millioner læsere globalt, og hver måned sælges 5,1 millioner eksemplarer.
ELLE, som er et dynamisk livsstilsbrand, ejes af Lagardère Active Group med hovedkvarter i Frankrig, som udvikler lokale modetøjs- og accessory-licensprogrammer til alle fem kontinenter på baggrund af værdier som nærhed, åbenhed, frihed og optimisme.
Disse kollektioner, der takket være licensprogrammer drevet af Lagardère Active Enterprises* kontorer, er udviklet lokalt, tilbydes via et udvalgt distributionsnetværk.
*Lagardère Active Enterprises er den forretningsenhed under Lagardère Active Group, der driver udbredelsen af brandet over hele verden.