UDVIDER ELBILNETVÆRKET

På nuværende tidspunkt sælges Nissan LEAF hos ca. 20 forhandlere i de nordiske lande, men det tal vil stige:

"I takt med at Nissan øger produktionen af LEAF, har vi brug for at udbygge vores elbilnetværk. At blive LEAF-forhandler kræver yderligere teknisk og salgsmæssig undervisning samt investering i fx værktøj og opladere", udtaler Taina Erkkilä, som er Communications Director hos Nissan Nordic Europe.

Der er solgt mere end 1.000 eksemplarer af LEAF i Norge

LEAF har fået en god modtagelse i de nordiske lande.

"I april leverede vi LEAF nr. 1.000 til en glad kunde i Norge. Og det var efter kun 6 måneder med salg af LEAF i landet. Vi har nu også startet salget i Finland og Estland, og vi glæder os til også at opnå positive resultater i andre nordiske lande", fortsætter Erkkilä.

Samtidig med at antallet af ordrer stiger, udvides netværket af ladestationer også hele tiden. I Norge er der allerede flere tusinde offentlige ladestationer rundt om i landet. I Danmark er man særligt langt fremme med lynopladere, og Nissans EMO-partner i Danmark, CLEVER, har sørget for, at alle hovedveje og de vigtigste byer i landet er tilsluttet netværket af lynopladere. Estland investerer også markant i infrastruktur, og et netværk af lynopladere er for tiden under udbygning, og det kommer til at dække hele landet inden udgangen af oktober i år.