NISSAN RUMBLE GÆSTER GUMBALL

Nissan Nordic Europe har skrevet under på en kontrakt med den ekstreme, finske stuntgruppe Dudesons, som deltager i dette års Gumball 3000 i en Nissan Navara. Bilen er blevet "pimpet" i bedste "Baywatch" stil. Du kan følge deres roadtrip henover USA på Facebook: www.facebook.com/NissanDanmark

Gumball 3000 er et årligt race arrangeret af milliardæren Maximillion Cooper. Dette år går ruten henover USA, fra New York til Los Angeles. På den lidt over 4800 km. lange rute kører holdene igennem to lande og 12 stater på blot syv dage. Under hele løbet vil man opleve en kombination af biler, musik, film og underholdning, der lukker gaderne af i enhver by, for at gøre plads til Gumball festen.

100 af verdens smukkeste, dyreste, mest attraktive, og mest ekstravagante biler samles i the Big Apple med 200 deltagere, der flyver ind fra mere end 40 lande for at tage plads i denne eksklusive forsamling, heriblandt Nissans Navara og Dudesons.

Mange af de deltagende kendisser har været med i løbet før, som f.eks. musiker David Guetta og Mario, såvel som Snoop Dogg og Cypres Hill. Store og små filmstjerner har skiftet fra bag kameraet til bag rattet. Det gælder blandt andet Jason Priestley og Daryl Hannah, for ikke at glemme legenden David Hasselhoff. Du kan læse mere om konceptet og deltagerne på http://www.gumball3000.com/

Det er anden gang, at Dudesons deltager - sidste gang vandt de 'Spirit of the Gumball' prisen. Her er hvad Jukka har at sige om det forrige løb: "David Hasselhoff var med sidste år og inspirerede os til at skabe Baywatch bilen til dette års Gumball 3000. Jeg kan næsten ikke vente til vi skal ræse henover USA iført abekostume, falsk overskæg, samt komme de kvinder vi møder på vejen til undsætning".

Det var også Jukka, der deltog som kaptajn for det finske team i dette års Nissan Rumble. Jukka måtte dog se sig slået af det danske team med komikeren Uffe Holm i spidsen, der løb med sejren. Med en Nissan Navara og sine Dudesons venner har Jukka dog muligheden for nu at få en sejr i hus til Gumball 3000.

Se mere på Youtube: www.youtube.com/NissanDanmark & http://youtu.be/35MuRBVsqaQ