FRA KONCEPT TIL VIRKELIGHED

- Nissan producerer en limited edition af den banebrydende bil med 545 hk og en tophastighed på 257 km/h
- Den unikke superbils præstationer under filmoptagelser i Dubai har skabt et ønske om, at den imponerende konceptbil skal kunne købes af udvalgte kunder.
- De nye Juke-R-modeller bliver endnu mere kraftfulde end den originale konceptbil

Nissan har annonceret, at den innovative Juke-R crossover vil kunne købes i et meget begrænset antal, og den bliver kun fremstillet efter ordre.

Juke-R med 3,8-liters motor og en tophastighed på 257 km/h havde verdenspremiere i januar i år i Dubai, hvor den tiltrak enorm opmærksomhed, og som et resultat af det har Nissan modtaget ordrer på tre biler, der skal produceres. To af ordrerne er afgivet af prominente og højt respekterede indbyggere i Dubai. Juke-R gæstede de nordiske lande under Nissan Rumble i marts.

Nissan vil producere flere Juke-R'er efter bestilling, og ordrerne kan afgives i løbet af de næste fire uger, før produktionen for alvor går i gang.

Den originale Juke-R var baseret på modelår 2010-udgaven af GT-R-undervognen, men de nye biler får drivlinjen og chassiset fra modelår 2012-udgaven af GT-R. Produktionen af de første biler er i gang, og de første tre biler bliver leveret til deres nye ejere sidst på sommeren.

Gareth Dunsmore, som er Marketing Product Manager for Juke, udtalte: "Juke-R var oprindeligt tænkt som en enkeltstående konceptbil, der skulle forene Nissans to mest innovative modeller. Men den reaktion, vi fik på bilen i Dubai, var fantastisk - folk afgav tilbud på den originale bil ude på gaden!"

Med så stærk en reaktion og tre seriøse tilbud på bordetbesluttedevi os for at gøre bilen til en realitet. Vi kan ikke svigte entusiaster, der er så ivrige efter at udvide deres bilsamling. Juke-R er blevet noget af et fænomen, og jeg er virkelig stolt over den effekt, bilen har haft. Der kommer flere nyheder om Juke senere på året".

Alle, der gerne vil registreres som interesseret i at købe Nissans mest innovative crossover, skal skrive til e-mail adressen Juke-R@Nissan.co.uk.

Videoer med Juke-R og Desert Nemesis kan ses her:

www.youtube.com/NissanDanmark - www.facebook.com/NissanDanmark