START DAGEN MED NISSANS WORKING STARS

Fra tirsdag d. 15. maj besøger Nissan Working Stars Tour byggecentre rundt om i landet, hvor danskerne på tæt hold kan opleve Nissans Working Stars, i form af Navara, Primastar, NV400 og NV200.

Henover 10 dage vil Nissans varebiler besøge udvalgte XL og Stark byggecentre på Sjælland, Fyn og i Jylland. Fra kl. 7-11 om morgenen vil interesserede danskere og erhvervsdrivende således kunne få et særligt indblik i Nissans varebilssortiment med kyndig vejledning fra de lokale Nissan forhandlere.

For at give danskerne den bedste start på morgenen, sørger Nissan også for en god morgenmad, der giver brændstof til en lang arbejdsdag.

Nissan Danmarks landechef Peter Hal ser frem til, at Nissan Working Stars Tour bliver skudt i gang i Danmark. "Vores team bag Nissan Working Stars Touren glæder sig til at komme rundt i Danmark og vise Nissans populære modeller frem. Vi ved, at mange danskere har et travlt arbejdsliv, så derfor gør vi det lettere og kommer ud til dem. Med en god morgenmad og en hyggelig snak med vores lokale Nissan forhandlere, ønsker vi, at give danskerne en god start på dagen og give dem ny inspiration med hjem".

Nissans Working Stars omfatter Nissans populære varebiler, der dækker forskellige former for forretningsbehov - Den nye NV400 kombinerer et stort lastrum med en stor bekvemmelighed i kabinen. Navara er smart og tilmed den mest kraftfulde pickup på markedet. Primastar kan rumme selv de mest udfordrende ting og med sit originale Nissan design kombinerer NV200 komfort og rummelighed på bedste vis.

Efter turnéen rundt I Danmark fortsætter Nissans Working Stars sin tur til de øvrige nordiske lande, hvor også vores nordiske naboer får muligheden for at få et nærmere kig på Nissans populære varebiler.

Nissan Working Stars Tour Program

15/5 København, XL-Byg JA Byggeland, kl. 7-11

16/5 Allerød, XL-Byg Lyngby Tømmerhandel, kl. 7-11

21/5 Slagelse, XL-Byg Grønvold & Schou A/S, kl. 7-11

22/5Odense, Stark FK Byggematerialer, kl. 7-11

23/5Vejle, Stark Vejle, kl. 7-11

24/5Aarhus, XL-Byg Aaby Tømmer, kl. 7-11

25/5Aalborg, XL-Byg Tømmergården Hals A/S, kl. 7-11


Læs mere om Nissan Working Stars Tour på http://www.workingstars.dk/ og www.facebook.com/NissanDanmark