JUKE SHIRO: SOFISTIKERET OG SMART

Introduktionen af specialversionen af Nissans urbane crossover i premiumklassen tilføjer en ny dimension til udbuddet af bestselleren Juke

 • Ny Juke Shiro bliver topversion
 • Unikt, hvidt interiør med blandt andet:
 • - Hvid midterkonsol
  - Hvide syninger på rattet og lædersæderne
  -Hvid baggrund under sædernes perforerede, sorte læderindtræk
 • Mørkegrå 17"-alufælge og satinlakerede sidespejlkapper og dørhåndtag
 • Ny udvendig nightshade lakfarve, som er unik for Juke Shiro
 • Ekstraudstyr i særlig tilbehørspakke med blandt andet matchende armlæn og indstigningslister
 • Salget starter i Danmark i slutning af Marts

En ny topversion af den utroligt succesfulde Nissan Juke er kommet, så kunder på udkig efter noget virkelig specielt nu får mere at vælge mellem.

Den blev præsenteret på biludstillingen i Bruxelles, og Juke Shiro passer godt til sit navn. Shiro betyder hvid på japansk, og interiøret i den nye version er domineret af en række hvide detaljer. Midterkonsollen, som er inspireret af formen på en motorcykels brændstoftank, har man indtil nu kun kunne få i rød eller grå - i Shiro er den hvid. Og det samme gælder armlænene i dørene, som har hvide kapper.

Læderrattet, lædergearknoppen og kanterne af lædersæderne har hvide syninger, mens selve sæderne har et dobbelt lag på sædehynden og ryglænet en hvid baggrundsfarve, som kan ses gennem den perforerede læderoverflade.

I forhold til det hovedsageligt sorte og grå interiør giver de hvide detaljer en smart kontrast, så kunderne i endnu højere grad kan gøre deres Juke mere personlig.

Udvendigt kan Juke Shiro kendes på de flotte, mørkegrå 17"-alufælge, satinlakerede sidespejlkapper og dørhåndtag samt højglanspolerede B-stolper. Juke Shiro fås i hvid og sort og desuden i en farve, der er unik for denne specialversion: nightshade - en sofistikeret, dyb auberginefarve.

"Juke handler om individuelle valg. Den er anderledes end andre biler i klassen, og dens individualitet har appelleret til kunder over hele Europa. Juke Shiro giver med sine hvide detaljer i kabinen kunderne endnu en mulighed for at vælge en Juke, som passer til deres personlige stil og smag", udtalte Gareth Dunsmore, som er Juke Product Manager for Europa.

Juke Shiro bygger videre på Tekna-topudstyrsversionen og fås med alle tre motorer - 110 hk (81 kW) 1,5-liters dCi; 117 hk (86 kW) 1,6-liters benzinmotor uden trykladning og 190 hk (140 kW) 1,6-liters DIG-T benzinmotor med turbolader og direkte indsprøjtning. Alle versioner har forhjulstræk og 5- eller 6-trins manuel gearkasse afhængigt af motoren.

Juke Shiro med 1,6-liters DIG-T-versionen fås også med Nissans avancerede All-Mode 4x4-i-firehjulstræk med momentvektorisering og med den nyeste generation af CVT-gearkassen. Momentvektoriseringssystemet (TVS) - som er unikt for Juke i klassen - er konstrueret til at begrænse understyring, hvilket giver Juke klassens bedste køreegenskaber på trods af bilens større frihøjde, mens den også stadig er særdeles komfortabel.

Det omfattende teknologiske udstyr omfatter Nissan Connect - Nissans avancerede medie-, kommunikations- og navigationssystem - bakkamera i farver, nøglefri betjening med startknap til motoren, opvarmede forsæder, aircondition, viskere med regnsensor, automatisk lys, indklappelige sidespejle og mørkt tonede ruder bagest.

Standardudstyret omfatter desuden Nissan Dynamic Control System, som giver føreren mulighed for at optimere bilens dynamiske egenskaber. Sikkerhedsudstyret omfatter ESP, seks airbags, ABS med EBD og bremseassistent og tre nakkestøtter bagi.

Juke Shiro fås også med en nøje udvalgt tilbehørspakke med en række nyttige features, som alle er designet til at matche de hvide detaljer i kabinen. Pakken omfatter midterarmlæn med hvide syninger og opbevaringsrum, krombelagte dørpaneler foran med hvid belysning, og gulvmåtter foran og bagi med Juke-logo. Denne pakke fås som ekstraudstyr.

Siden lanceringen i 2010 har Juke sat nye standarder i det meget konkurrenceprægede B-segment. Kombinationen af SUV-robusthed og en sportslig stil adskiller den fra rivalerne i klassen, og dens unikke design tiltrækker individualister på udkig efter noget anderledes - med introduktionen af Juke Shiro får de nu endnu bedre mulighed for at vise deres personlighed.

Juke, som produceres på Nissans fabrik i Storbritannien, har inspireret kunder over hele Europa, hvilket har betydet, at fabrikken i Sunderland nåede en produktionsrekord på 480.485 biler i 2011. Som lillebror til den meget succesfulde crossover Qashqai overgik Juke alle forventninger med et salg på 136.282 eksemplarer sidste år - et tal, der forventes at blive overgået i 2012.