NISSANS INVITATION TIL ALLE

- En dynamisk ny konceptbil spækket med tekniske innovationer indleder koncernens næste generation af udfordrere i det populære B-segment -

Overblik 

  • l Konceptbilen INVITATION understreger Nissans engagement i segmentet for kompakte biler
  • l En forsmag på Nissans kommende nye bil i det kompakte hatchback-segment i Europa sideløbende med Micra og Juke
  • l Konceptet kombinerer et dynamisk design med imponerende og afbalancerede præstationer, som appellerer til sofistikerede, europæiske kunder
  • l Teknologien omfatter avanceret sikkerhedsudstyr og en imponerende brændstoføkonomi med lave emissioner

Nissan har løftet sløret for de første detaljer omkring en yderst attraktiv hatchback-konceptbil, som giver en forsmag på koncernens næste generation af kompakte biler - en udfordrer i det populære B-segment, der skal sælges sideløbende med bybilen Micra og den innovative JUKE B-segment-crossover.

 

Med navnet INVITATION vil den dynamiske konceptbil - som præsenteres på dette års biludstilling i Geneve (8.-18. marts) - vise nogle af de innovationer og spændende detaljer, der kan forventes i den nye model, der vil blive lanceret i Europa i 2013.

 

Designdynamik

INVITATION har et energisk design, der bidrager med et præg af frisk stil, innovation og spændende detaljer til det traditionelle bilmarked. Karrosseriets rene og flydende linjer giver et fingerpeg om bilens dynamiske potentiale og sikrer en aerodynamik, der er førende i klassen, og dermed øget effektivitet.

 

Bilens side er domineret af en markant og karakteristisk linje, internt betegnet som "Squash Line", som tilfører kraftfuld dynamik til bilens profil med de markant udformede front og bagskærme, der giver INVITATION en selvsikker fremtoning. 

 

Indvendigt kombinerer en frisk og åben kabine praktiske egenskaber og modernitet med et imponerende kvalitetsniveau og anvendelige, teknologiske detaljer.

 

François Bancon, som er Deputy Division General Manager of Product Strategy and Product Planning Division, udtalte: "Det navn, vi har givet denne konceptbil, taler for sig selv ... den vigtigste egenskab ved denne kompakte bil er at være indbydende.

 

Den er indbydende takket være det sanselige, udvendige design og den rummelige og komfortable kabine, som er samlet på en gennemtænkt måde i en kompakt bil. Den er Nissans invitation til køberne i segmentet for kompakte hatchbacks."

 

Præstationer og effektivitet, som er førende i klassen

Med avanceret motorteknologi, Nissans gennemprøvede letvægtsplatform og et aerodynamisk og effektivt karrosseri er INVITATION førende i klassen, når det gælder brændstofeffektivitet og emissioner. Nissan har en målsætning om en ultralav CO2-emission på under 100 g/km for den bedste model, og alle modeller skal være berettigede til at bære Nissan Pure Drive-mærkatet.

 

Samtidig vil reaktionsstærke og adrætte køreegenskaber sikre, at INVITATION kan følge med de bedste i segmentet, når det gælder køredynamik.

 

Avanceret sikkerhedsteknologi

Men INVITATION er mere end blot en flot bil, der er sjov og økonomisk at køre i. Konceptbilen omfatter nogle af de mest avancerede teknologier, der nogensinde er set i B-segmentet - og de er alle konstrueret for at gøre bilen så sikker som muligt.

 

Udstyrsdetaljerne omfatter Nissans avancerede Around View Kamera system - nu for første gang i en bil i B-segmentet - der gør bakning og parallelparkering så stressfri som muligt. Derudover indgår også i INVITATION, Nissan Safety Shield-teknologierne, som interagerer med området omkring bilen og holder føreren opdateret omkring det, der sker rundt om bilen.  

 

Opsummering

INVITATIONs kombination af et energisk udvendigt design, et gennemtænkt interiør, avanceret sikkerhedsudstyr samt emissioner, brændstofforbrug og dynamiske præstationer, der er førende i klassen, demonstrerer Nissans engagement i at tilbyde innovation og spændende biler til alle bilkøbere - uanset hvilken type bil, de ønsker at købe.