NISSAN RUMBLE - HOLDENE ER UDPEGET

Selvsikker Uffe Holm går efter sejren

 

Verdens første reality-TV på Facebook, Nissan Rumble, starter i næste uge. Holdkaptajnen på det danske hold, Uffe Holm, har via Nissans fanside på Facebook søgt efter den mest velegnede co-driver, og fik i den forbindelse et hav af henvendelser. Uffe Holms makker er nu blevet fundet: den 19-årige Nicolaj Jacobsen fra Mårslet i Jylland skal repræsentere Danmarks farver.

 

Uffe Holm ser med glæde frem til Nissan Rumble og til at sætte Danmarks skandinaviske naboer på plads: "Jeg regner klart med at Nicolaj og jeg vinder. Jeg har verdens bedste Facebook fans, som uden tvivl vil bakke os op, desuden er jeg i storform - kørte eksempelvis til Køge og hjem igen i går "

 

Nicolaj Jacobsen er på linje med Uffe Holm: "Jeg regner også med, at vi vinder Nissan Rumble, og samtidig laver et godt show. Blandingen af mine køreegenskaber og Uffes humor kan selv ikke Jukka hamle op med."

 

Følg med hver dag på Facebook

 

Team Finland har den finske TV-kendis kendt fra 'The Dudesons', Jukka Hilden, som kaptajn, mens Team Sverige er repræsenteret ved den tidligere verdensmester i højdespring - og stadig indehaver af Europa-rekorden, Patrick Sjöberg. De får selskab af Mariann Thomassen fra Norge, der er forsanger i bandet Surferosa.

 

Nissan Rumble vil udelukkende foregå på Facebook, her vil hvert hold løbende opdatere deres Facebook Side med daglige statusopdateringer, billeder og videoer. Holdene får undervejs stillet forskellige udfordringer, og ud fra holdets præstationer kan man støtte sit favorithold gennem Facebook Likes. Facebook Likes kommer til at fungere som bilens benzin og er dermed forudsætningen for holdets fremdrift.

 

I løbet af Nissan Rumble vil der på Facebook dagligt blive uploadet et afsnit på 20 minutter, afsnittet viser dagens hændelser.

 

Vinderne kan efter eget ønske donere 10.000 Euros til velgørende formål

Løbet starter i København d. 8. marts og slutter i Stockholm d. 15. marts, hvor vinderholdet bliver hyldet. På vejen vil byer som Gøteborg, Oslo, Lillehammer, Tampere og Helsinki bl.a. blive passeret. Holdet der løber med sejren må donere 10.000 Euros til et velgørende formål. Hvem det enkelte hold vælger at donere til vil blive oplyst senere.

 

Alle hold kan følges på deres respektive Facebook-sider:

http://www.nissanrumble.fi/

http://www.nissanrumble.se/

http://www.nissanrumble.dk/

http://www.nissanrumble.no/