NOTE SELECT EDITION FOR 2012

  • Mere udstyr til Acenta-modellen
  • Flot, nyt look både indvendigt og udvendigt
  • Stor værdi

Den europæisk producerede NOTE får opgraderinger, der helt sikkert går rent hjem hos køberne rundt om i Europa. Nissan NOTE er en af tre modeller, der produceres på den succesfulde fabrik i Sunderland i Storbritannien, hvor også Qashqai og Juke produceres. Siden produktionen startede i marts 2006, er der produceret 427.985 eksemplarer af NOTE på fabrikken i Sunderland.

 

Den første store nyhed er, at udstyr fra højere udstyrsvarianter er blevet integreret i Acenta-modellen.

 

Udvendigt erstatter nye diamantformede, tofarvede 16" aluminiumsfælge de hidtidige 15"-fælge, tågeforlygterne har fået nye indfatninger og den nye tilgængelige metalfarve Haptic blue udgør ændringer, der er til at få øje på. Desuden har Select Edition automatisk klimaanlæg som standard.

 

Indvendigt er et nyt sædeindtræk delvist i kunstlæder og med blå syninger blevet introduceret for at give en mere luksuriøs følelse i kabinen.

 

Derudover kan kunderne vælge Tech-pakken, som omfatter det populære Nissan Connect-system, der giver en komplet digital musikoplevelse med integreret cd-afspiller/radio, iPod-tilslutning, navigationssystem og Bluetooth-forbindelse foruden klimaanlæg og automatisk lys. Desuden indeholder Tech-pakken parkeringssensorer bagpå og mørkt tonede ruder.

 

På trods af det nye ekstra udstyr kan køberne nu erhverve sig og køre i en NOTE til en lav pris på 203.990 kr. 

Motorprogrammet består fortsat af 1,4- og 1,6-liters benzinmotorer og 1,5-liters dCi-motor. 1.5 dCi med Pure Drive emblem udleder kun 110 g CO2/km, og brændstofforbruget ved blandet kørsel er 23,8 km/l.

 

De første NOTE Select Edition-demobiler kommer ud til forhandlerne den 1. marts.