Nissan Navara Trek-1°: Udstyrsspækket specialversion af den prisbelønnede pickup

  • En helt ny specialversion af Nissan Navara har fået verdenspremiere på biludstillingen i Bruxelles.
  • Den har sorte stylingrør, LED-projektører, 18” sorte aluminiumsfælge og ladopdeler med ladlåg som standardudstyr.
  • Specialversionen er baseret på Double Cab i topversionen Tekna.
  • Der vil kun blive solgt 1.500 eksemplarer i hele Europa i to farver: Black Metallic samt den nye Pearlescent White.

 

20.4.2017 – Nissan har lanceret en ny specialversion af mærkets prisbelønnede Navara pickup, som udover det omfattende standardudstyr byder på en masse ekstraudstyr.

 

Bilen med navnet Trek-1° har fået verdenspremiere på biludstillingen i Bruxelles. Navnet relaterer til den geografiske position for Navarre ørkenen i det nordlige Spanien – ved -1° længdegrad, som Nissan Navara er opkaldt efter.

 

Nissan Navara er aktuel indehaver af titlen International Pick-up takket være bilens evne til at ”komme frem overalt” og høj komfort såvel ved offroad-kørsel som ved kørsel på almindelig vej. Den er spækket med intelligente teknologier, der giver føreren fuld kontrol, og er den perfekte partner til både arbejde og fritid.

 

Navara Trek-1° bliver en eksklusiv bil. Der vil kun blive produceret 1.500 eksemplarer – alle som Double Cab. Specialversionen er baseret på Tekna-topversionen af Navara, og derudover byder den på eftertragtet ekstraudstyr som standard.

 

Udstyret omfatter sorte sportslige stylingrør med to kraftige fremadrettede LED-projektører på den øverste del. Det giver en finish, som er både praktisk og flot.

 

Navara Trek-1° er også udstyret med sorte stylingrør på siderne, sorte 18” 6-egede aluminiumsfælge og et nyt, smart  ladlåg. Det er fremstillet af holdbart plastik i god kvalitet med sort eller hvid finish. Det er hængslet i den ende, der er nærmest kabinen, og det kan nemt løftes op ved hjælp af en enkelt gasfjeder i hver side.

 

Her kan eksempelvis placeres værdifulde genstande ude af syne. Under ladlåget er der en ladopdeler og en ladbeklædning, der holder lasten sikker under transporten. Den er monteret på ladets C-channel-system, så den kan forskydes fremad og bagud, så der er nem adgang til at af- og på-læsse bilen.

 

Trek-1° har lædersæder med 8-vejs-indstillelig af førersædet. Elektrisk soltag, anhængertræk, differentialespærring og reservehjul i fuld størrelse er også standardudstyr.

 

Trek-1° fås i to lakfarver – Pearlescent White, som er ny til Navara, og Black Metallic. Versionen har vores 2,3-liters dieselmotor med dobbelt turbolader og 190 hk, og så er den udstyret med en 7-trins automatisk gearkasse og ”on demand”-firehjulstræk.

 

Nissan Navara er pickuppen, som er både hårdfør og smart. Alle versioner af Double Cab har et multilink baghjulsophæng, som er unikt i segmentet og giver overlegne køreegenskaber, og en række sikkerhedsteknologier som eksempelvis automatisk nødopbremsning, Vehicle Dynamic Control, Hill Descent Control og Hill Start Assist.

 

Da den er baseret på topversionen Tekna, har Navara Trek-1° desuden NissanConnect-infotainmentsystem med navigationssystem og digital radio (DAB), 360° Around View Monitor, parkeringssensorer bag og LED-forlygter.

 

Nissan Navara Trek-1° er til salg i Danmark nu. Og prisen bliver kr. 376.039 inkl. moms og metallak. Uden moms er prisen kr. 312.399. Det svarer til en merpris i forhold til Tekna-varianten, den er bygget på svarende til kr. 28.080/22.464 (med/uden moms).