KØB NY BIL HOS NISSAN TIL NYTÅRSKUR OG VIND DEN!

I weekenden den 7. og 8. januar afholder Nissan traditionen tro åbent hus med Nytårskur. Og i lighed med sidste år kan en ny Nissan-ejer blive den heldige vinder af den selvsamme bil, der er købt i forbindelse med Nytårskuren. Og i samme weekend topper Nissan dobbelt op med afgiftsbesparelsen ved køb af en ny Qashqai eller X-Trail. Så udover, at priserne lige er sat næsten kr. 10.000 ned, giver Nissan yderligere rabat på kr. 10.000 på disse modeller i weekenden.

Vind din nye bil – igen i år!

Hvis man vælger at købe en ny Nissan personbil i weekenden 7. og 8. januar, kan man vinde den! Helt op til en værdi på 250.000 kr.

Sidste år afholdt vi også samme konkurrence. De heldige vindere i 2016 var Gitte og Lars fra Aabenraa, der havde købt en ny Nissan Qashqai, som de altså efterfølgende fik foræret.

Vi har haft kontakt med de glade vindere fra sidste år, og vi spurgte dem, hvad de synes, der er det bedste ved deres Nissan Qashqai?

Lars siger: ”Det er en fantastisk bil, der er super dejlig at køre i. Man sidder højt hævet. Den kører langt på literen, og så er den meget komfortabel og dejlig lydløs. Der er også positiv interesse fra folk omkring. De synes, det er flot, vi har vundet den. Jeg må da også indrømme, at jeg ind imellem spontant går og glæder mig over, at vi ikke skal betale af på en bil de næste syv år, fordi vi jo har vundet den!”

 

Den populære Nissan Qashqai fra kr. 209.900

Nissan Qashqai har for længst etableret sig som den førende model i SUV-segmentet, der som bekendt bliver større og større. Og i weekenden kan den populære bilmodel fås fra kun 209.900 kr. Vælges udstyrsvarianten Qashqai N-Connecta, er der masser af eksklusivt udstyr med i prisen. Blandt andet Around View Monitor, som viser bilen i ”helikoptersyn”, nøglefri betjening, 17” alufælge, læderrat samt NissanConnect integreret navigationsanlæg, 7” touch screen, klimaanlæg, DAB-radio og bakkamera. Værd at nævne er også sikkerhedsfunktioner såsom automatisk nødopbremsning, skiltegenkendelse, vognbaneassistent og fuldautomatisk fjernlys. Prisen på den nye Qasqhai N-Connecta til Nytårskur er kr. 275.790 kr.

På den større SUV model X-Trail er der ligeledes rabat på kr. 10.000, så her er startprisen kr. 299.790.

Har man ikke brug for så meget plads, er der også ekstra godt tilbud på bybilen Micra. Den fåes til 99.990 kr. vel at mærke inklusive aircondition.

Sidst men ikke mindst er renten helt i bund ved finansiering, når der handles i weekenden, og der er også mulighed for attraktiv privatleasing.

Så der er mange gode grunde til at overveje køb af en ny Nissan til Nytårskur hos alle Nissan-forhandlere i weekenden den 7. og 8. januar 2017 mellem kl. 11 og 16.