NISSANS TEKNISKE CENTER I ENGLAND BRUGER NU V2G (BIL TIL ELNET TEKNOLOGI)

  • Nissan Tekniske Center i England bliver det første af Nissan´s Europæiske anlæg, der installerer V2G (bil til elnet teknologi)
  • Installationen er en del af Nissan´s strategi om installation af V2G og energilagringsløsninger flere steder i europa.
  • Nissan har indgået partnerskab med energiselskabet Enel for udvikling af V2G opladere

14.11.2016 – Nissan har nu offentliggjort, at deres tekniske udviklingscenter i England - Nissan Teknichal Center Europe ( NTCE ) -  er blevet det første sted i firmaets netværk af af Europæiske faciliteter med installation af V2G.

 

I samarbejde med den multinationale energileverandør Enel, er der installeret otte V2G ladere på stedet, som er tilgængelige for alle NTCE medarbejdere. Med brug af intelligent styring kan V2G laderne både oplade Nissan’s elbiler, og levere energi tilbage til det nationale elnet til brug for eksempelvis frekvens stabilisering.

Dette tiltag er et vigtigt skridt i realisering af firmaets visionerne omkring intelligent mobilitet i Europa. Brugen af V2G teknologi demonstrerer Nissan´s Intelligent Mobility vision, og viser hvordan elbiler, såsom de 100 % elektriske Nissan Leaf og e-NV200, og energistyrings teknologi sammen kan skabe et renere og mere bæredygtigt energinetværk. 

Francisco Carranza, Director for Energy Services, Nissan Europe, udtaler : ”Nissan har længe været førende i den teknologiske udvikling vedrørende elbiler, og vi er glade for at kunne bruge vores faglige viden på området til også at forandre den måde forbrugerne generelt forbruger energi. Med integrationen af Nissan elbiler, kan vi hjælpe med at forme samfundets elforbrug , så det bliver miljøventligt, effektivt og til at betale. Dette kan forandre spillereglerne og gøre vedvarende energi billigere for alle.”

David Moss, Vice President, Vehicle Design & Development, NTCE udtaler: ” Installationen af V2G ladere hos NTCE er meget vigitigt for os. Det giver os mulighed for at vise verden, hvordan de energistyringssystemer Nissan udvikler kan anvendes i en virksomheds daglidag. Brugen hos os selv, viser vi vores tiltro til teknologien og understreger det faktum, at vores elbiler har en afgørende rolle i samarbejdet mellem et bæredygtigt miljø og ny teknologi, således at de kan arbejde problemfrit sammen og sikre effektive og bæredygtige løsninger for fremtiden.” 

Denne nyhed følger annonceringen i august da Nissan og Enel offentliggjorde nyheden om den første virksomhed med en V2G bilflåde i Europa. Enel har installeret 10 V2G standere på hovedkontoret hos det danske energiforsyningsselkskab, Frederiksberg Forsyning, som anvendes til deres flåde af Nissan e-NV200 elbiler. 

Ønskes mere information om Nissans udvalg af elbiler, V2G teknologi og virksomhedens øvrige engagement i Intelligent Mobility - se: www.nissan.eu/experience-nissan.html