NISSAN SKABER VERDENS STØRSTE 3D-TEGNEDE SKULPTUR: EN IMPONERENDE QASHQAI CROSSOVER I FULD STØRRELSE

  • Nissan tegner crossoveren Qashqai udelukkende ved hjælp af en 3D-pen med innovativ 3Doodler-teknologi
  • Det største kunstværk, der nogensinde er produceret med en 3D-pen: 13,8 km plastiktråde og 800 mandetimer
  • Det dygtige designerteam brugte 3D-penne fra 3Doodler
  • Se Nissan skabe verdens største skulptur tegnet med 3D-pen her: 

Nissan har skabt verdens største skulptur ved hjælp af 3D-penne med den innovative 3Doodler-teknologi – en skulptur i fuld størrelse af crossoveren Nissan Qashqai Black.

Det fantastiske kunstværk er omhyggeligt håndtegnet af det talentfulde team af 3D-pen-kunstnere, der brugte penne fra det førende mærke 3Doodler. De arbejdede med stor fokus på detaljerne for at sikre, at deres kunstværk afspejler Qashqais førsteklasses design og raffinement.

 

Nissan Qashqai er Europas mest populære crossover. Mens Nissan producerer 58 eksemplarer af bilen i timen på fabrikken i Sunderland, så skulle der bruges 800 mandetimer fordelt på 3 uger for at fremstille denne enestående udgave af bilen. Den færdige skulptur er 4,4 m lang og 1,6 m høj. 

Industrien for 3D-print forventes at være over 17 milliarder dollar værd i 2020*. Som designteknologi er den i de senere år blevet mere og mere almindelig i produktionen – også i bilindustrien. 

Med lanceringen af denne innovation til massemarkedet giver 3Doodler Create 3D-pennen alle mulighed for at tegne i luften og skabe unikke tredimensionelle former og mønstre. Den fungerer ved at opvarme fast plastikmateriale til 230° C og presse materialet gennem en dyse, som kun er 0,7 mm bred,mens det afkøles. Under ledelse af kunstneren Grace Du Prez skabte teamet af kunstnere skulpturen af Qashqai med utrolige 13,8 km plastiktråde. 

Grace Du Prez udtalte følgende: "Jeg har tegnet med 3Doodlers penne i et par år nu, men dette er uden sidestykke min mest ambitiøse opgave indtil nu. Det viser, hvor langt teknologien bag 3D-print er kommet, og hvordan den kan bruges af alle”. 

Koji Nagano, som er Vice President hos Nissan Design Europe, havde følgende kommentar: "Hos Nissan opmuntrer vi altid til initiativer, hvor design kan udtrykkes gennem nye og innovative teknologier. Dette team af kunstnere har helt sikkert rykket grænserne for teknologien bag 3D-pennen ved at skabe en imponerende skulptur af vores Qashqai model".   

Den mange gange prisbelønnede Qashqais design, kvalitet og innovative teknologier gør fortsat bilen til den mest solgte crossover i Europa. Du kan se flere oplysninger på:http://www.nissan.eu/experience-nissan.html