NISSAN KIGGER FREMAD MED EN NYANNONCERET RÆKKE AF EVENTS I EUROPA

  • "Nissan Futures" events giver indsigt i de næste 50 års bæredygtig mobilitet
  • Et gennembrud inden for batteriteknologien til elbiler danner overskriften for den første event i London
  • Sætter fart i Nissans vision om en grønnere, renere og mere bæredygtig fremtid

Før første gang annoncerede Nissan lanceringen af en helt ny række af events i Europa med det formål at skubbe diskussionen om fremtidens mobilitet i en ny retning, som omfatter mere end selve bilerne. Efter lanceringen af koncernens Intelligent Mobility-vision på biludstillingen i Geneve tidligere i år bekræfter "Nissan Futures" Nissans engagement i en fremtid, som er mindre belastet og mere opkoblet – alt sammen med det formål at inspirere mennesker og virksomheder til en mere "intelligent" livsstil.

Med et mål om nul emissioner og nul dødsulykker på vejene er Nissans vision for intelligent mobilitet en retningslinje for fremtidige produkter og teknologier – en cementering af koncernens vigtige beslutninger om, hvad biler skal drives af, hvordan biler kører, og hvordan biler kan integreres i samfundet. "Nissan Futures" går lige i kødet på disse emner og giver Nissan og Nissans partnere en platform, hvor man kan debattere fremtidens mobilitet.

Paul Willcox, som er European Chairman hos Nissan, er vært ved den første event, som finder sted i det centrale London. Her vil der være gæstetalere som eksempelvis Steven Holliday CEO hos National Grid samt talere fra de nye teknologivirksomheder Pavegen og Chargifi. Men en række annonceringer, inspirerende taler og præsentationer fører denne event industriens ledere, medier, partnere og interessenter sammen i et tankevækkende forum, som har til formål at give inspiration til en revolution med intelligent mobilitet. 

I forbindelse med denne event præsenterer Nissan en række banebrydende nyheder vedr. Elbiler og næste generations batteriteknologi. De omfatter:

  • Et kæmpe bil-til-elnet-forsøg i Storbritannien i samarbejde med elforsyningsvirksomheden ENEL, som vil betyde, at Nissans elbiler leverer strøm til det nationale elnet i Storbritannien som en effektiv og fleksibel energikilde. Et forsøg med 100 bil-til-elnet-biler starter senere i år i Storbritannien, og det vil give ejere af Nissan elbiler mulighed for at sælge strøm fra batterierne i deres biler tilbage til det nationale elnet med fortjeneste. Bilbatterierne er en omkostningseffektiv, bæredygtig og pålidelig energikilde, og så tjener kunderne ovenikøbet penge på det. 
  • Et revolutionerende nyt energilagringssystem til boliger ved navn xStorage er udviklet i samarbejde med Eaton, som er førende i verden inden for energiregulering. Systemet giver ikke blot Nissans elbilsbatterier nyt liv, men det giver også kunderne en komplet integreret energilagringsløsning, som igen giver forbrugerne mulighed for at styre energiforbruget og distributionen.
  • Bekræfte at Nissan vil integrere V2G teknologi og energilagringsløsninger på alle deres større europæiske kontorer med udgangen af 2017. Yderligere information om dette kommer senere på måneden.

Paul Willcox, som er Chairman hos Nissan Europe, udtalte følgende: "Lanceringen af "Nissan Futures"-eventrækken er et resultat af Nissans dybe ønske om at bidrage til en mere sikker og mere bæredygtig fremtid for alle. Det er ikke længere nok for bilproducenterne at arbejde med skyklapper på. Morgendagens udfordringer kræver at vi samarbejder på tværs af industrier, så vi kan levere nye løsninger der understøtter en bæredygtig fremtid ".

Den første Nissan Futures-event følger efter den nylige lancering af Nissans rådgivningskomite for intelligent mobilitet, som samler et bredt udsnit af ledere inden for forskellige brancher med det formål finde en løsning på en af vor tids fundamentale udfordringer – nemlig fremtidens mobilitet, og hvordan vi opnår en mere ‘intelligent’ og renere måde at leve på. Rådgivningskomiteen ledes af Head of Electric Vehicles for Nissan i Europa Gareth Dunsmore, og den består af 12 medlemmer fra forskellige europæiske lande. Komiteen skal mødes to gange om året som led i et kontinuerligt partnerskab og aktivitetsprogram.