NISSAN VISER VEJEN FOR FREMTIDEN PÅ 2016-UDGAVEN AF BILUDSTILLINGEN I GENEVE

Nissans vision om intelligent mobilitet viser vejen til en mere sikker og bæredygtig fremtid 

 • Det hele bygger på koncernens førerposition inden for elbiler og intelligens i biler 
 • Intelligent kørsel og integrering er hjørnestenen i den nye vision 
 • Visionen viser vejen for Nissans fremtidige produkter og teknologi 
 • Med fokus på at optimere køreoplevelsen for fører og passagerer 

IDS Concept får europæisk debut i Geneve 

 • IDS (Intelligent Driving System) Concept er Nissans vision for fremtiden inden for elbiler og selvkørende biler
 • Et avanceret system bestående af sensorer og AI (Autonomous Intelligens) bringer os nærmere en fremtid uden dødsulykker i trafikken
 • Demonstrationer af selvkørende teknologi på almindelig vej i Europa i 2016

Qashqai med selvkørende funktion ruller ud fra fabrikken i 2017 

 • Nissans første bil med selkørende styreteknologi er klar næste år
 • Den nye teknologi betyder, at bilerne kan køre selv i en vognbane på trafikkerede motorveje
 • Plan om lancering af en række biler med flere selvkørende funktioner inden 2020
 • Et boost til den europæiske produktion med en opdateret Qashqai, som fremstilles på fabrikken i Sunderland

Verdenspremiere på ny "Premium Concept"-versioner af crossover-modellerne Qashqai og X-Trail 

 • Eksklusivt design og styling bringer et friskt pust til det succesfulde crossover-segment
 • Kulfiberdele, 20" fælge og optimeret "V-formet"-kølergrill giver et markant statement.
 • Udforsker potentialet med et spændende nyt niveau af individualisering i klassen
 • Designet med "Premium Urbanite" og "Premium Adventurist" i tankerne
 • Qashqai ”Premium Concept” er udstyret med selvkørende teknologi (”Piloted Drive 1.0”)

Elbilsteknologien når nye højder 

 • Nissans nye europæiske samlingspunkt får verdens største energistyringssystem
 • 64 Nissan LEAF-batterier skal levere strøm til et stationært energilagringssystem
 • 100 bil-til-elnet-opladere skal udgøre det største elbilssystem integreret i elnettet nogensinde
 • Viser, hvordan elbiler kan spille en rolle i fremtidens energistyringssystemer

Nissans avancerede teknologi og fremtidige innovationer vil være i rampelyset på dette års biludstilling i Geneve, hvor Nissan præsenterer sin vision om intelligent mobilitet for allerførste gang, og hvor koncernens IDS Concept får europæisk debut.

 

Med en dynamisk fremvisning af Nissans vision for fremtidens mobilitet vil Nissans stand bringe morgendagens teknologier til live. Fra et glimt af Nissans vision om fremtidens mobilitet til udforskning af Nissans nye Premium Concept-crossoveres flotte design og styling – et godt bevis på at Nissan er et af branchens mest spændende og fremtidsorienterede mærker.

Med et mål om nul emissioner og nul dødsulykker på vejene er Nissans vision for intelligent mobilitet en retningslinje for fremtidige produkter og teknologier. En klar understregning af koncernens beslutninger om, hvad biler skal drives af, hvordan biler skal køre, og hvordan biler kan integreres i samfundet.

Nissan Intelligent Mobility består af tre innovative hovedområder:

 • Nissan Intelligent Driving – skaber større tillid hos førerne og drives frem af Nissans teknologi til selvkørende biler – Piloted Drive
 • Nissan Intelligent Power – større effektivitet, højere ydelse – drives frem af elbilerne
 • Nissan Intelligent Integration – nye forbindelser mellem bilerne og samfundet

Visionen om intelligent mobilitet er anvendt i Nissans IDS Concept, som får europæisk premiere på biludstillingen i Geneve. Som repræsentant for Nissans vision for fremtiden inden for elbiler og selvkørende biler stjæler IDS Concept rampelyset med sin højtudviklede elbilsteknologi, avancerede aerodynamiske egenskaber, hæsblæsende acceleration og sofistikerede AI-kapacitet.  

Den nye konceptbil vil revolutionere forholdet mellem fører og bil, med praktisk anvendelige funktioner til selvkørende teknologi. Sådan bringer Nissan innovation og begejstring til alle. 

Og det bedste eksempel er Nissans prisbelønnede crossover Nissan Qashqai. Qashqai-crossoveren bliver koncernens første bil i Europa med selvkørende teknologier, når den ruller ud fra fabrikken næste år. Den opdaterede Qashqai, som produceres på Nissans fabrik i Sunderland i England, vil være udstyret med ”Piloted Drive 1.0” – en funktion, som betyder, at bilerne er selvkørende og på sikker vis kan holde vognbanen på motorveje med tæt trafik. 

Fra Piloted Drive-teknologier til et helt nyt niveau af førsteklasses styling.  

Biludstillingen i Geneve danner også rammen for Nissans debut til mærkets "Premium Concept"-crossovere. Nissan viser to eksklusive specialversioner af sine mest solgte crossover-modeller – Qashqai og X-Trail. Med de nuværende modeller som udgangspunkt har Nissan udforsket, hvordan en mere premiumorienteret og dynamisk designfortolkning kunne forøge og udvide attraktiviteten af den prisbelønnede crossover-modelrække i fremtiden.

Lige fra designsproget til de eksklusive materialer leverer begge biler en frisk tilgang til premiumorienteret Nissan crossover.  Med udgangspunkt i konceptet omkring urban explorer har hver Premium Concept-model en unik udførelse og er designet til at appellere til meget forskellige kunder. Herudover vil Qashqai ”Premium Concept” være udstyret med ”Piloted Drive 1.0) selvkørende teknologi, som er den samme teknologi, der vil være tilgængelig i Nissan Qashqai i Europa fra 2017.

Nissan møder frem på biludstillingen i Geneve i et år, hvor koncernen for 6. år i træk oplever vækst, og hvor mærket har sat ny salgsrekord i Europa med 715.623 solgte biler ved udgangen af 2015. Nissan fastholder sin markedsandel på 4,0 % og øger salget i vigtige lande som Spanien, Italien, Storbritannien og Tyskland, og mærket er på vej mod nye højder.

2016 er også en milepæl for Nissans fabrikker, hvor den store fabrik i Sunderland kan fejre 30 års jubilæum, og hvor Nissans fabrik i Sankt Petersborg kan fejre 10 års produktion. Det er endnu et bevis på, at kontinuerlige investeringer i styrkelsen af lokale produktionsfaciliteter i vigtige lande kan betale sig. 

Nissans dedikerede Social Media-team vil være til stede på udstillingen, og de vil fra standen holde dig opdateret med alt, hvad der sker. Liveopdateringer annonceres via Twitter fra @nissaneurope-kontoen, og du kan deltage i samtalen med #NissanLive. Du kan også holde dig opdateret med de seneste nyheder fra standen via Nissans Facebook-side: www.facebook.com/Nissan. Du kan læse mere om Nissan og mærkets modeller på: http://www.nissan.eu/experience-nissan.html

Nissan standen (4150) er placeret i Hal 4.