NISSAN BRYDER ISEN, NU HVOR DEN NYE NISSAN LEAF MED 30 KWH-BATTERI KOMMER UD TIL FORHANDLERNES SHOWROOMS

  • Nissan markerer ankomsten af den nye Nissan LEAF med 30 kWh-batteri med en udfordrende afsløring ved temperaturer under frysepunktet
  • LEAF med 30 kWh batteri leverer en rækkevidde på op til 250 km på en enkelt opladning*
  • Filmen kan ses her:https://youtu.be/pM_2ThPIDjo
  • Den nye Nissan LEAF er udstyret med NissanConnect EV-infotainmentsystem med flere funktioner og telematik uden for bilen

I anledning af at den nye Nissan LEAF med 30 kWh-batteri og øget rækkevidde samt forbedrede funktioner kommer til salg i Europa, har Nissan lavet en kortfilm, hvori sløret løftes for bilen fra en isblok i det smukke Norefjell i Norge. 

 

Europas bedst sælgende elbil leverer nu en rækkevidde på op til 250 km* på enkelt opladning, hvilket er 26 procent mere end tidligere. Samtidig er LEAF med 30 kWh batteri udstyret med den nyeste generation af NissanConnect EV-infotainmentsystemet i udstyrsversionerne Acenta og Tekna. Dette omfatter forbedringer af den fjernbetjente opvarmningsfunktion, funktionaliteter og flere onlinemuligheder.

 

Filmen starter med at vise en silhuet af LEAF indkapslet i is med de storslåede skandinaviske bjerge som baggrundskulisse. Ved en tykkelse på 65 mm begynder isen at smelte og lidt efter lidt løftes sløret for den nye Nissan LEAF med 30 kWh-batteri.

 

Gareth Dunsmore, som er Director of Electric Vehicles hos Nissan Europe udtalte følgende: "Den nye Nissan LEAF med 30 kWh-batteri er et fremragende eksempel på  Nissans innovative pionerånd. Vi søger konstant at rykke grænserne for, hvad der er muligt med nul-emissions-teknologi – og vi bliver ved med at rykke dem, så vores kunder kan køre længere.”

 

Det var den norske isspecialist og Mr Iceman AS CEO Jack Stensland, der frøs Nissan LEAF ind i sit istæppe: "Jeg har aldrig nogensinde frosset en elbil ind før, men det lød som en interessant udfordring, og jeg synes, at slutresultatet er fantastisk.”

 

Filmen sætter også fokus på den driftssikkerhed og holdbarhed, som er kendetegnende for den nye Nissan LEAF med 30 kWh-batteri, som underkastes strenge testforløb for at sikre, at den kan klare selv de mest udfordrende kørselsforhold. Til de kunder, som opholder sig under forhold svarende til de forhold, som testforløbene er gennemført under, fx i Norefjell, tilbyder Nissan også en specielt sammensat pakke til de nordiske lande, som blandt andet omfatter en batterivarmer, så effekterne af de ekstremt lave temperaturer modvirkes.

 

Takket være Nissans innovative 30 kWh-batteriteknologi har den nye Nissan LEAF med 30 kWh-batteri en rækkevidde, der er 26 % længere end den foregående model, og dermed slår den alle konkurrenterne i segmentet, uden at det går ud over bilens praktiske egenskaber og anvendelighed.

Nissan LEAF udstyrsversioner og fra-priser:

LEAF 24 kWh

  • Visia pris 264,490 DKK 
  • Acenta pris 292,090 DKK 
  • Tekna pris 320,590 DKK 

LEAF 30 kWh

  • Acenta pris 311,990 DKK 
  • Tekna pris 340,490 DKK 

Yderligere informationer om priser og specifikationer på den nye Nissan LEAF kan ses på Nissan.dk: http://www.nissan.dk/DK/da/services-fleet/html-page.html

*NEDC-tal (New European Driving Cycle)

Du kan få flere informationer om Nissans produkter, serviceydelser og mærkets arbejde for bæredygtig mobilitet på hjemmesiden www.nissan.eu/experience-nissan.html