NISSAN LANCERER UDSKIFTNINGSPROGRAM MED LAKEREDE KOFANGERE

  • Forlakerede front- og bagkofangere kan nu fås gennem Nissan forhandlerne 
  • Sikrer reparationer i fabrikskvalitet på en brøkdel af den tid, som et værksted ellers skal bruge 
  • Findes til syv Nissan modeller – tidligere som nuværende – og der fås 28 forskellige farvemuligheder 

Nissans modeller fås med en række forskellige avancerede sikkerhedsteknologier, som reducerer risikoen for en ulykke, herunder Around View Monitor, advarsel om biler i den blinde vinkel og automatisk nødopbremsning.

 

Det er dog umuligt helt at undgå buler og ridser. Derfor har Nissan lanceret en ny ordning, som skal hjælpe kunderne med at få deres bil tilbage så hurtigt som muligt.

Programmet med lakerede kofangere sikrer, at førere på en hurtig og effektiv måde får deres bil repareret. Ved at lagerføre forlakerede kofangere kan man som forhandler garantere, at der ikke sker farveafvigelser, en finish i fabrikskvalitet hver gang, levering næste dag til forhandlerens værksted samt i sidste ende en forbedret kundetilfredshed.

 

Programmet med lakerede kofangere fås til de nuværende Nissan Juke, Qashqai og Note samt til alle forgængere til alle tre biler. Inklusive Qashqai+2 bliver det til i alt syv modeller og 28 forskellige lakfarver. Programmet omfatter både front- og bagkofangere. Og lakeringsprocesserne og leverandørerne bag er meget lig dem, som anvendes på Nissans fabrikker i Europa. 

Lanceringen følger efter den succesfulde modtagelse af lakerede sidespejlskapper, som fandt sted i 2012, hvor der blev lanceret en lignende service til sidespejle.

Vincent Wijnen, som er Vice President for After Sales hos Nissan i Europa, udtalte følgende: "Programmet med lakerede kofangere afspejler på perfekt vis Nissans kerneværdier – enestående kvalitet og fremragende kundeservice. Det vil have fordele for både Nissan ejere og forhandlere.”