NISSAN LØFTER SLØRET FOR MÆRKETS NYESTE NISSAN CONNECT EV-INFOTAINMENT SYSTEM I FORBINDELSE MED GSMA MOBILE WORLD CONGRESS

  • Den nye Nissan LEAF med 30 kWh-batteri og avanceret styresystem afsløret i forbindelse med GSMA Mobile World Congress
  • Den tredje generation af LEAF med klassens bedste rækkevidde på 250 km* og en lang række forbedrede onlineservices lanceret
  • Kortfilm, som sætter fokus på de forbedrede onlinemuligheder:https://www.youtube.com/watch?v=vh4qHRt6s68&feature=youtu.be

Nissan, som er verdens førende producent af elbiler, har på åbningsdagen for GSMA Mobile World Congress 2016 i Barcelona, hvor nogle af de største navne inden for teknologi er samlet, løftet sløret for mærkets nye software på  Nissan LEAF med 30 kWh-batteri.

Udover en forbedring af rækkevidden med 26 procent (250 km* på en enkelt opladning), som er opnået ved hjælp af nyt 30 kWh-batteri, ændrer den nye LEAF modelår 2016 hele billedet inden for onlinemuligheder med en forbedret version af mærkets meget roste NissanConnect EV-infotainmentsystem.

Nissan markerede begivenheden med en live afsløring af den nye Nissan LEAF modelår 2016 med 30 kWh-batteri og havde i den forbindelse debut på en ny film, som sætter fokus på en lang række af nye opdateringer, som er tilgængelige til den seneste version af bestselleren:https://www.youtube.com/watch?v=vh4qHRt6s68&feature=youtu.be

Afsløringen markerer Nissans førstegangsdeltagelse som udstiller på udstillingen, hvis sigte er at gøre afstanden mellem bilindustrien og den teknologiske verden mindre og at fremvise producenternes innovative tilgang til bilteknologier.

Gareth Dunsmore, som er Director of Electric Vehicles hos Nissan i Europa, udtalte følgende: "Hvilket sted kunne være bedre til at fremvise vores nyeste teknologi end sammen med andre førende aktører inden for innovation. Nissan fører ikke blot an i elbilsrevolutionen. Vi arbejder også dedikeret på at gøre banebrydende teknologi, onlinemuligheder og elektrisk mobilitet tilgængelig for en bredere del af befolkningen.”

Det forbedrede NissanConnect EV-telematiksystem er frontløberen inden for nye bilteknologier, og giver Nissan LEAF-ejere mulighed for at betjene mange af bilens funktioner med et enkelt tryk på en knap. Systemet giver mulighed for at få en række digitale påmindelser og omfatter en masse funktioner, der kan  fjernbetjenes, hvor ejeren kan kontrollere batteriets opladningstilstand, indstille timere til opladning af batteriet, fjernbetjene airconditionanlægget og finde lokale ladestationer. 

Derudover giver det nye styresystem også mulighed for, at brugerne kan analysere deres kørselsmønstre, herunder energiforbruget og CO2-besparelsen pr. køretur.

"I en verden, der er fuldt koblet op og fuldt mobil, er onlinemuligheder i bilen et absolut must for nutidens bilister. Derfor er Nissan stolt af at gå foran inden for udviklingen af effektive og driftssikre onlineteknologier i bilen, som er tilgængelige for alle og ikke blot luksusudstyr,” tilføjede Dunsmore.

I Danmark starter priserne på LEAF ved kr. 248.190 for udgaven med 24 kWh batteri. LEAF med det nye 30 kWh batteri er tilgængeligt i udstyrsversionerne Acenta og Tekna og fås fra kr. 284.390.

Du kan få mere at vide om den nye Nissan LEAF med 30 kWh-batteri og mærkets dedikerede tilgang til elektrisk mobilitet på http://www.nissan.eu/experience-nissan.html eller ved at kontakte din lokale Nissan forhandler.

*NEDC-tal (New European Driving Cycle)

Nissan LEAF – tekniske specifikationer:

http://www.nissan.dk/etc/medialib/nissaneu/_DK_da/_Other_pdf/_pricelists.Par.26979.File.dat/LEAF_Kundeprisliste__28-01-16_0935.pdf