PRISVINDENDE NY NISSAN NAVARA NU TIL SALG

  • Den ny Nissan Navara er nu til salg hos landets Nissan forhandlere. De første biler ankommer i februar.
  • Den ny Nissan Navara er omfattet af klassens bedste fabriksgaranti på fem år/160.000 km. 

Nissan nye pick-up Navara er nu til salg hos landets Nissan forhandlere. Navara kombinerer det bedste fra Nissans crossovere med mere end 80 års erfaring i design, udvikling og produktion af robuste og funktionelle pick-ups. Den nye Navara kan ses og prøves fra februar. Priserne starter lige under 210.000 kr. ekskl. moms.

 

Kåret som Årets pick-up 2016 i Europa 

I november vandt den nye Nissan Navara den eftertragtede titel som Årets pick-up 2016 i Europa. Blandt andet den stærkt forbedrede kørekomfort i kraft af et nyt multilink baghjulsophæng på Double Cab udgaverne var medvirkende til, at Nissan Navara fik den fine titel.

 

Udgangspunktet i forbindelse med udviklingen af den nye Nissan Navara var, at komfort og finish skulle forbedres, mens de roste offroad egenskaber, holdbarhed og lastkapacitet skulle bibeholdes.

Resultatet af Nissans mål om kombination af komfort, teknologi, stil og holdbarhed er lykkedes i form af den mest nytænkende model på pick-up markedet. Nissan Navara er udstyret med en ny 2,3 liters dCi motor, hvor der kan vælges mellem to forskellige ydelser – 160hk og 190hk med forbedret brændstofsøkonomi (mellem 14,3 og 15,9 km/l). Samtidig tilbydes helt nye teknologier for denne type biler så som Around View Monitor, automatisk nødopbremsning, NissanConnect navigationssystem med 7” skærm samt LED forlygter. Og anhængervægten er ligeledes forøget til nu 3.500 kg. Sidst men ikke mindst tilbydes klassens bedste fabriksgaranti på 5 år eller 160.000 km. 

Den nye Nissan Navara fås i to udgaver: King Cab (enkelt kabine) og Double Cab (dobbelt kabine) samt i fire udstyrsvarianter: Visia, Acenta, N-Connecta og Tekna. Herudover kan vælges mellem en 6- trins manuel gearkasse eller en 7-trins automatisk gearkasse. 

Startpriserne ses nedenfor: 

  • King Cab Visia, 2.3 dCi 160 hk manuelt gear – pris fra kr. 207.377 eks. moms
  • ouble Cab Visia, 2.3 dCi 160 hk manuelt gear – pris fra kr. 235.911 eks. moms
  • Double Cab N-Connecta 2.3 dCi 190hk manuelt gear – pris fra kr. 264.146 eks. moms.  

Se flere klip med den nye Nissan Navara på disse links: 

NP300 Navara - "Tough as always, smarter than ever"

Nissan Navara Work Hack: Mixer-Fixer

Nissan Navara Work Hack: See-Saw Unload

Nissan Navara Work Hack: Pick-Up Golf