NISSAN QASHQAI KÅRET TIL BEST SMALL SUV I WHAT CAR? AWARDS FOR TREDJE ÅR I TRÆK

  • Nissan Qashqai scorer hattrick med kåringen som Best Small SUV i What Car? for tredje år i træk 
  • Den engelskproducerede Qashqai blev rost for imponerende raffinement, effektivitet og praktisk anvendelighed 

For tredje år i træk sejrede Nissans Qashqai i kategorien Best Small SUV i den prestigefyldte What Car? Awards.

 

I forbindelse med den årlige ceremoni i London blev Qashqai ikke blot kåret til "Best Buy" (bedste køb) i prisklassen £15.000-£25.000, den blev også kåret som samlet vinder i kategorien for små SUV'er, hvor den vandt over de øvrige 16 modeller på listen over de nominerede. 

Dommerne i What Car? valgte Qashqai 1.5 dCi 110 N-Tec og roste modellens effektivitet og samlede økonomi, den raffinerede dieselmotor, den gode undervogn, den indvendige kvalitet og det høje udstyrsniveau.

 

Jim Holder, som er chefredaktør hos Haymarket, som udgiver What Car?, udtalte følgende: "Qashqai scorer hattrick med endnu en sejr i denne kategori, hvor konkurrencen er særdeles hård. På trods af den hårde konkurrence besidder SUV'en fra Sunderland alle de nødvendige egenskaber for at vinde. 

Den er ikke blot en af de mest økonomiske og mindst forurenende biler i kategorien, men den har også interiør i høj kvalitet, som holder støjen fra vinden, motoren og vejen på et minimum.

Fremragende praktiske egenskaber, en undervogn, som passer godt til vejene i Storbritannien, og en imponerende kultiveret motor er prikken over i'et.

James Wright, som er Managing Director hos Nissan Motor GB, udtalte følgende: "Vi er utroligt glade for, at Qashqais charme endnu en gang har overbevist dommerne i What Car?. Den er også en vinder hos bilkøberne, der har gjort Nissan Qashqai til den mest solgte crossover i Storbritannien".

En ægte succeshistorie for Nissan. I september 2015 blev den nye Qashqai den britisk producerede bil, der hurtigst er blevet produceret i over en halv million eksemplarer. Siden starten på produktionen i 2014 er der blevet bygget en ny Qashqai for hver 62 sek. – eller 58 stk. i timen – på fabrikkens produktionslinje 1 i Sunderland.

Qashqais imponerende kvalitet, styling og teknologi gør fortsat bilen til den mest solgte crossover i Europa.