KØB NY BIL HOS NISSAN TIL NYTÅRSKUR OG VIND DEN!

I weekenden den 9. og 10. januar afholder Nissan traditionen tro åbent hus med Nytårskur. Og i år kan en ny Nissan-ejer blive den heldige vinder af den selvsamme bil, der er købt i forbindelse med Nytårskuren. Der kan også vindes nye vinterdæk. Alle, der handler ny Nissan-bil ved Nytårskuren, får gratis tilbehør for 7.500 med i prisen.

 

Vind din nye bil!

Til Nytårskur hos Nissan afholdes der traditionelt konkurrencer, hvor der er flotte præmier på højkant. Vinderchancerne er ret gode, og i år er ingen undtagelse. Tværtimod! Hvis man vælger at købe en ny Nissan-bil i weekenden 9. og 10. januar, kan man vinde den! Helt op til en værdi på 300.000 kr. Så det er værd at overveje køb af en ny Nissan til Nytårskuren.

Den populære Nissan Qashqai fra kr. 229.900

Nissan Qashqai har for længst etableret sig som den førende model i crossover-segmentet, og fra 1. januar kan den populære bilmodel fås fra kun 229.900 kr. Hvis man vælger den nye udstyrsvariant Qashqai N-Connecta, er der masser af eksklusivt udstyr med i prisen. Blandt andet Around View Monitor, som viser bilen i ”helikoptersyn”, nøglefri betjening, 17” alufælge, læderrat samt NissanConnect integreret navigationsanlæg, 7” touch screen, klimaanlæg, DAB-radio og bakkamera. Værd at nævne er også sikkerhedsfunktioner såsom automatisk nødopbremsning, skiltegenkendelse, vognbaneassistent og fuldautomatisk fjernlys. Prisen på den nyeQasqhai N-Connecta er fra 1. januar 294.900 kr. Det betyder altså også, at hvis bilen købes til Nissan Nytårskur, og man er den heldige vinder af førstepræmien, får man hele beløbet tilbage!

Vind hjul eller vinterdæk og få ekstraudstyr for kr. 7.500

Udover at kunne vinde den nye Nissan, der er købt i weekenden, kan man også være heldig at vinde komplethjul med vinterdæk fra Bridgestone og Continental eller CrossClimate-dæk fra Michelin. De tre vindere findes blandt dem, der køber en ny Nissan i weekenden, og passer dermed til bilen, der er købt.

Uanset hvad får alle, der køber en ny Nissan til Nytårskuren ekstraudstyr for 7.500 kr. oven i købet.

Der er Nytårskur hos alle Nissan-forhandlere i weekenden den 9. og 10. januar 2016 mellem kl. 10 og 16.