DEN NYE NP300 NAVARA ER NISSANS MEST ALSIDIGE ARBEJDSREDSKAB

  • Den helt nye NP300 Navara er tilgængelig med 125 forskellige slags originalt tilbehør
  • Lever op til kravet om øget individualisering på bilmarkedet
  • Crossover-inspireret design og teknologi er integreret i alt tilbehør
  • Nissans originale tilbehør er omfattet af Nissans varebilsgaranti på 5 år/160.000 km 

Med over 125 slags originalt tilbehør og uendeligt mange kombinationsmuligheder er den nye Nissan NP300 Navara producentens mest alsidige arbejdsredskab.

 

I en tid, hvor individualisering fortsætter med at vokse som en markant trend i bilbranchen, giver den helt nye NP300 Navara kunderne frihed til at tilpasse deres bil ned til mindste detalje og gøre den til den perfekte partner til selv de mest specielle arbejdsopgaver. 

Størstedelen af kunderne (70 %) ønsker en mere individuel købsoplevelse[1], og den helt nye NP300 Navara lever op til de moderne kunders behov med et omfattende udbud af smart og nytænkende tilbehør til arbejde og fritid.

 

Ponz Pandikuthira, som er Director for LCVs hos Nissan Europe, udtalte følgende: "Individualisering tager bilbranchen med storm. Kunderne har stadigt større forventninger til forskellige og specialiserede praktiske løsninger og stylingudstyr til deres bil, hvad enten de køber en bil til arbejde eller fritid.  Ejerne ønsker, at deres egne biler skal afspejle deres egen identitet og stil, mens deres firmabiler skal være i overensstemmelse med deres mærkeidentitet og være en effektiv kørende reklame". 

Den perfekte partner

Erhverskunder får en praktisk og pladsbesparende løsning med den integrerede værktøjskasse og ladopdeleren, mens ladindsatser i plastik eller aluminium beskytter ladet mod ridser og skrammer forårsaget af tunge genstande – så kan førerne udføre alle typer opgaver, uden at det går ud over bilens udseende.

For at opfylde behovet for en bil til både arbejde og fritid kan familierne med Navara nyde godt af udbuddet af stof- og gummimåtter, der beskytter bilens interiør, når der er mudder på støvlerne, eller hunden er blevet luftet. Desuden kan man vælge en række forskellige ladafdækninger med bedre opbevaringsløsninger, der beskytter mod vejret, når familien er på weekendtur.

Og hvis man virkelig vil skille sig ud med stil i sin fritid, vil man sætte pris på tilbehør med designinspiration fra Nissans crossover-modeller – blandt andet stylingrør, lygter til stylingrør, 18" alufælge, rørhale og forskellige folier. Så kan ejerne skabe deres eget unikke look. 

NP300 Navaras helt nye hardtop et af højdepunkterne blandt tilbehøret til den nye pickup.  Den er designet og udviklet på Nissans europæiske fabrik, og den er en af de mest konkurrencedygtige  hardtop-løsninger på varebilsmarkedet med centrallås, indvendig belysning og skræddersyede indvendige beklædninger.  Hardtoppen er tilgængelig i alle karrosserifarver, og Nissans ekspertteam af ingeniører har sørget for, at pasformen og kvaliteten er i top.

Klassens førende

Blandt det altid populære udstyr introducerer Nissan en række segmentførende og særdeles konkurrencedygtige typer tilbehør til den nye NP300 Navara, som har til formål at optimere adgangsforholdene hele vejen rundt.

Dette tilbehør omfatter følgende:

  • Forskydelig lastbakke: Denne smarte bakke, som er placeret på bilens lad, giver nem adgang til genstande på ladet.
  • Trin bag: Et nyttigt tilbehør til dem, der regelmæssigt udnytter Navaras lastkapacitet, fordi det giver nem adgang til ladet.
  • Bagfjælsassistent: Denne nyttige funktion er specialudviklet til NP300 Navara og styrer nedklapningen af bagfjælen – bilen gør alt arbejdet selv.
  • Lastholder til ladafdækningen: Lastholderen, som monteres på ladet, giver mere plads til store eller vanskeligt håndterbare genstande som fx cykler eller stiger.

For at fuldende pakken støtter Nissan yderligere op om ejerne af NP300 Navara i både deres private og professionelle brug af bilen med en garanti på 5 år/160.000 km på alt originalt tilbehør* – det er en del af Nissans markedsførende 5 års varebilsgaranti.

*Måtter og uoriginalt tilbehør er ikke omfattet af 5 års garanti. Nissan giver kunderne:

-           3 års/100.000 km garanti på alle originale måtter

-           2 års/100.000 km garanti på uoriginalt tilbehør

[1] Kilde: Momentology: http://www.momentology.com/3362-70-of-consumers-want-more-personalized-shopping-experiences/