NISSAN JUKE N-CONNECTA – NY VARIANT MED EKSTRA MEGET UDSTYR FOR PENGENE

Nissan cementerer sin position som foregangsmærke i crossover-segmentet med lanceringen af den nye Juke N-Connecta. Den nye udstyrsversion er en kombination af udstyrsversionen Acenta og topversionen Tekna. Og den er perfekt til dem, der gerne vil gå et trin op i udstyr - vel at mærke til en god pris.

I 2007 lancerede Nissan verdens første crossover og har lige siden været førende i segmentet. Nissan ønsker naturligvis at beholde denne position, og med udgangspunkt i de mange års erfaring med og indsigt i denne kundetype, tilbyder Nissan nu sin populære Juke i en helt ny udgave: Juke N-Connecta.

 

Udstyr i premiumklassen 

Nissan ønsker at give sine kunder i det hastigt voksende B-segment en endnu bedre oplevelse. Med den nye Juke N-Connecta udgave får kunderne adgang til attraktive teknologiske funktioner som f.eks. Nissan Connect (navigation og infotainmentssystem), bakkamera og nøglefri betjening. Desuden følger den trenden i segmentet med lækre designmæssige features og et individuelt præg på bilens interiør, hvor kunderne kan vælge mellem forskellige farvetemaer. 

 

Innovation & begejstring for alle 

Nissans mærkeløfte er "innovation og begejstring for alle". Derfor ønsker Nissan at gøre populært udstyr fra premiumklassen tilgængeligt for så bredt et publikum som muligt. Her er Juke N-Connecta et godt eksempel.

Juke er Nissans næstmest solgte model i Europa med over 700.000 solgte eksemplarer siden lanceringen, og i år fejrer Juke 5 års jubilæum.

Prisen for Juke N-Connecta starter fra kr. 220.490. Med andre ord: For kun kr. 13.000 får kunderne Nissan Connect, nøglefri betjening, bakkamera, individualisering af bilens interiør, regn- og lyssensor, sportssæder, indklappelige sidespejle, DAB-radio og seks højttalere.

Juke N-Connecta er lige kommet til salg i Danmark fra november.