DEN FØRSTE DANSKE NISSAN LEAF ELBILSFORHANDLER ER CERTIFICERET - SALGET STARTER D. 19. …

--Så går startskuddet til salget af Nissan LEAF i Danmark. Danske elbilsentutiaster kan godt begynde at glæde sig --

  • Autonorden i København er klar til at slå dørene op som Danmarks første Nissan LEAF- forhandler
  • Autonorden er blandt andet blevet vurderet på kundetilfredshed og de har ligeledes gennemgået omfattende teknisk og kommerciel træning
  • Der har været stor interesse for Nissan LEAF, og Autonorden ser nu frem til snart, at kunne levere de første elbiler
  • Nissan LEAF er kåret til Årets Bil i Europa 2011, og ikke mindst til World Car Of the Year 2011
  • Euro NCAP har tildelt Nissan LEAF fem stjerner og nul-emissions-bilen er således den første eldrevne bil nogensinde, der bliver belønnet med fem stjerner

 

Der er et stort ønske blandt flere NISSAN forhandlere i Danmark om at blive certificeret LEAF-forhandlere. De forhandlere, som i fremtiden skal sælge Nissan LEAF skal gennemgå en række godkendelser og vurderes på resultater fra kundetilfredshedsundersøgelser. Hos Autonorden, som er den første certificerede LEAF-forhandlere, har man gennemgået omfattende træning for at kunne servicere de danske kunder bedst muligt.

 

"Vi er glade for, at Nissan LEAF nu kan sælges i Danmark, og da LEAF'en er en meget vigtig bil for os, er det også afgørende, at vi har de bedste rammer til at udføre salget i. Autonorden har foretaget store investeringer for at blive LEAF-forhandler, og på sigt glæder vi os til at se LEAF'en brede sig hos flere forhandlere rundt om i landet og ikke mindst på de danske veje," siger Peter Hal, Country Manager hos Nissan Danmark.

 

Om Nissan LEAF

Nissan LEAF, der kom på markedet i Japan, USA og dele af Europa i starten af året, har en rækkevidde på op til 175 km på en fuld opladning i henhold til tests udført efter New European Driving Cycle (NEDC).

 

Med en pris på 290.690 kr. inklusiv moms kommer Nissan LEAF, som både blev kåret til Årets Bil i Europa og World Car of the Year i 2011, til at koste ca. det samme som en almindelig familiebil i den kompakte hatchback-klasse, og så vil driftsomkostningerne være markant lavere. Prisen inkluderer også batteriet (som er dækket af 5 års/100.000 km garanti), 5 års abonnement på den unikke telematikservice og vejhjælp specielt til elbiler. Driftsomkostningerne i Danmark vurderes at være ca. 27 kr. pr. 100 km.

 

Hatchbacken i familieklassen drives af en egenproduceret elmotor og en omformer forrest i bilen, som trækker forhjulene. Vekselstrømsmotoren på 80 kW har et drejningsmoment på 280 Nm, som er tilstrækkeligt til at give bilen en tophastighed på 145 km/h.

 

Nissan LEAF har masser af udstyr som fx aircondition, navigationssystem, parkeringskamera, stik til lynopladning og en innovativ smart phone-opkobling.

 

Certificeret LEAF Forhandler, som sælger LEAF fra salgsstart:

Autonorden
Englandsvej 391
2770 Kastrup
Tlf.: 32476060

 

Nissan i Europa

Nissan er en af de oversøiske bilproducenter, der har flest aktiviteter i Europa, med de mere end 12.500 medarbejdere fordelt på lokalt baserede aktiviteter inden for design, forskning & udvikling, produktion, logistik samt salg & marketing. Sidste år blev der på Nissans fabrikker i Storbritannien, Spanien og Rusland produceret mere end 528.000 biler inklusiv mini-MPV'er, de prisbelønnede crossover-modeller, SUV'er og varebiler. Nissan tilbyder i dag 24 forskellige og innovative produkter til kunderne i Europa og er godt på vej til at blive det førende japanske mærke i Europa.

Nissan Nordic Europe Ltd.er Nissans import- og marketingorganisation, der opererer i Finland, Sverige, Norge og Danmark og også Estland, Letland og Litauen. Selskabet har base i Espoo i Finland og beskæftiger ca. 165 mennesker.