SÅ ER KVALITETEN SIKRET: NISSAN LANCERER MARKEDSLEDENDE 5 ÅRS GARANTI PÅ VAREBILER I HELE EUROPA

  • Nissan garanterer kvaliteten af sine varebiler med en 5 års/160.000 km fabriksgaranti.
  • Tilbydes til nye Nissan varebiler, der købes i Europa fra den 1. september 2015.
  • Garanti og vejhjælp kan overføres i fuldt omfang til nye ejere

Nissan introducerer en markedsledende innovation på varebilsmarkedet i Europa med lanceringen af en 5 års eller 160.000 km fabriksgaranti for sit modelprogram af lastbiler og varebiler med benzin- og dieselmotor, som købes fra den 1. september 2015.

 

Garantien gælder alle dieseldrevene, fabriksbyggede varebiler. Lokalt ombyggede vans, f.eks. Qashqai Van, fortsætter uændret med 3 års / 100.000 km garanti, ligesom el-varebilen e-NV200, der fortsætter med 5 års garanti på drivlinen og batteriet, samt 3 år på resten.

Som et bevis på Nissans tillid til sine prisbelønnede varebiler dækker fabriksgarantien en lang række komponenter og chassiselementer fra drivlinjen og batteriet til lakken. Garantien omfatter endda også originalt Nissan tilbehør.

Ponz Pandikuthira, som er Director of Light Commercial Vehicles hos Nissan Europe udtalte, "Nissan har en lang tradition inden for varebiler, og vi ønsker at øge vores tilstedeværelse på dette marked i hele Europa. Vi har fokus på at opfylde og endda overgå vores kunders behov og ønsker. Denne innovative 5 års fabriksgaranti er blevet udviklet efter nøje undersøgelser blandt vores varebilskunder for at kunne forstå, hvad de lægger størst vægt på. Lanceringen af denne markedsledende varebilsgaranti er et vidnesbyrd om Nissans tillid til kvaliteten af vores biler og den ro i sindet, som vi gerne vil give vores kunder over hele Europe."

Nissan har et af de bredeste varebilsprogrammer i Europa med blandt andet den populære nuværende Navara pickup og den helt nye NP300 fra starten af 2016, NV200- og NV400-varebilerne og NT400 Cabstar- og NT500-lastbilerne. Nissans varebiler og pickupmodeller er konstrueret til at opfylde mange forskellige behov med deres gennemtænkte varerum eller lad og de nyeste tekniske features som ekstraudstyr, herunder bakkamera og NissanConnect-navigationssystem. Varebilerne kan anvendes til mange forskellige formål med deres imponerende manøvredygtighed, høje niveau af kørekomfort og overkommelige omkostninger ved ejerskab med de alsidige og robuste chassiser og kabiner.

Du kan læse mere om Nissans brancheførende 5 års fabriksgaranti på http://www.nissan.dk/ eller besøge din lokale Nissan varebilsforhandler. Nissans uddannede varebilsspecialister kan hjælpe dig med at finde den rette bil til alle slags behov og sikre professionel servicering og vedligeholdelse i hele bilens levetid.