SUPERBILEN NISSAN JUKE-R FÅR EN SPÆNDENDE OPGRADERING - VI PRÆSENTERER JUKE-R 2.0

  • Nissan opgraderer mærkets legendariske superbil, den originale Juke-R Crossover
  • Konceptbilen Juke-R 2.0 får sin verdenspremiere i forbindelse med Goodwood Festival of Speed (26.-28. juni i Storbritannien)
  • Med samme imponerende præstationer som GT-R kommer Juke-R op på 600 hk
  • LM P1-kører og GT Academy-vinder Jann Mardenborough præsenterer Juke-R 2.0 med en tur op ad det berømte bjerg Goodwood hill
  • Med lanceringen denne sommer markerer den starten på Nissan Jukes 5 års fødselsdag

Tilkomsten af Nissan Juke-R som verdens første crossover-superbil var en milepæl i 2011, og den innovative Juke fik samme motor og drivlinje som den legendariske GT-R - mærkets flagskib inden for sportsvogne. Efter fire år har Juke-R nu fået en spændende opgradering, som afspejler den nyeste udgave af Juke. Nu med endnu flere kræfter og et endnu mere dristigt design, siger vi velkommen til Juke-R 2.0.

 

Juke-R 2.0 får verdenspremiere i forbindelse med den legendariske årlige Goodwood Festival of Speed. Det sker den 25. juni på Nissans stand, før bilen vises frem i området for superbiler resten af weekenden.

 

De besøgende ved Goodwood kan sammen med tv-seerne også se Juke-R 2.0 få sin dynamiske debut på Goodwoods Hillclimb alle tre dage. Bilen køres af Nissan GT Academy-vinder og kører ved 24-timers-løbet i Le Mans, Jann Mardenborough.

 

Juke-R 2.0 er baseret på den seneste udgave af Nissan Juke, som blev lanceret i 2014 med flere markante designmæssige og tekniske forbedringer, og den har fået tilført endnu mere GT-R-testosteron, så den nu byder på 600 hk. Juke-R 2.0 er en endnu mere muskuløs, dristig og kraftfuld version end forgængeren - stadig med den ikoniske farve "R" mat sort.

  

Gareth Dunsmore, som er Marketing Communications General Manager hos Nissan Europe udtaler: "Juke-R er blevet en ikonisk crossover-superbil, og med lanceringen af den nyeste Juke-model sidste år var det naturligt også at opgradere den originale Juke-R med flere hk og et endnu mere dristigt design. Juke-R 2.0 er en super "crossover" med det bedste fra Nissan - ægte innovation, der viser vores evner inden for crossover-biler kombineret med begejstringen fra GT-R-superbilens motor."

 

Tiden nærmer sig, hvor vi skal fejre 5 år med produktionen af Juke, så Juke-R 2.0 kommer i rette tid til at fejre fødselsdagen for en af Europas mest elskede kompakte crossover. Med over 600.000 solgte eksemplarer i Europa siden den første lancering i 2010 afspejler Juke fortsat Nissans førerposition inden for crossover-biler sammen med den prisbelønnede Qashqai og den luksuriøse X-Trail.