NY REKORD I KØRSEL PÅ TO HJUL I NISSAN JUKE NISMO RS

Stuntman Terry Grant slår sin egen rekord i kørsel på to hjul i en Nissan Juke nismo RS over en afstand på én mil ved Goodwood Festival of Speed i UK. 

Udgangspunktet var seks forsøg på den berømte Goodwood bane ved weekendens Festival of Speed. Men allerede i første forsøg lykkedes det Terry Grant at slå sin egen rekord, der blev sat for fire år siden (red.: 2 minutter og 55 sekunder). Tiden for den nye rekort blev 2 minutter og 10 sekunder.

 

Stuntman Terry Grant udtaler: " Jeg var overrasket over, hvor meget hurtigere Juke nismo RS var. At skære hele 45 sekunder af tiden er ret utroligt. Især i første forsøg. En dejlig måde at starte weekenden på, og helt klart en opfordring til at prøve at gøre det endnu bedre".

 

Juke nismo RS er seneste sports-udgave af Nissans populære crossover. Rekordforsøget på to hjul er blot ét af flere Nissan aktiviteter på den populære Goodwood Festival of Speed. Blandt andet er der verdenspremiere på superbilen Juke R 2.0 konceptbil - som er efterfølgeren til Juke R.

Se rekordforsøget her: https://www.youtube.com/watch?v=pIsbj55rokA