DEN ORIGINALE CROSSOVER NISSAN QASHQAI NU FRA KR. 239.900

Markedet for crossover modeller vokser. Både i forhold til salg men også i forhold til udbud. Nissan stod fadder til modeltypen tilbage i 2006, hvor den første Qashqai blev lanceret. Den succesfulde modtagelse har gjort Nissan Qashqai til den førende model i segmentet lige siden. Nu gentager Nissan sit kampagnetilbud fra introduktionen af seneste Qashqai udgave med en intropris på kr. 239.900 for en Qashqai Visia "City" med den meget roste DIG-T benzin motor. 

Spar 20.000 kr. på særdeles veludstyret Nissan Qashqai N-Tec.

 

Med introduktionen af Nissan Qashqai Visia "City" til kr. 239.900 nedsættes herudover alle Visia udgaver med kr. 10.000 kr. Alle Nissan Qashqai Acenta udgaver nedsættes med kr. 11.000, og den særdeles veludstyrede N-Tec nedsættes med hele kr. 20.000. Startprisen på Qashqai N-Tec bliver således kr. 319.990 vel at mærke med en udstyrsliste, der kun på meget få punkter adskilder sig fra topmodellen Tekna.

 

Som noget helt nyt indføres en ny tilbehørspakke til Visia og Visia City modellerne kaldet "Elegance". Elegance pakken koster kr. 14.995 og indeholder nogle af de eftertragtede udstyrsdetaljer, som man normalt skal op i en Acenta udgave for at få. Det drejer sig om 17" alufælge, læderrat, lædergearknop, aluminiums-indstigningslister, bagagerumsbakke og måtter. Qashqai Visia City og Visia modellerne med Elegance pakken fra kr. 254.895 placerer sig derfor som et attraktivt alternativ imellem Visia og Acenta modellerne.

Fem stjerner i EuroNCAP

 

I maj sidste år fik Nissan Qashqai med Safety Pack topkarakter med fem stjerner i EuroNCAP's stadig tiltagende strenge test. For at opnå topkarakter er der flere sikkerhedskriterier, der skal opfyldes. Som standard på Qashqai Visia er der stadig vognbaneassistent, skiltegenkendelse, parkeringssensor for og bag, automatisk nedblænding af bakspejl samt ikke mindst kollisionsradar, der hjælper med at bremse bilen ved fare for kollision. Nu kan der spares kr. 10.000 på denne udgave, så prisen bliver kr. 249.900.

 

Landechef for Nissan i Danmark, Ralph Gonsalves, udtaler: "Danskerne har taget fantastisk godt imod den nye Nissan Qashqai, og modellen er stadig førende i crossover segmentet. Man kan godt tillade sig at sige, at den har grundlagt segmentet. Med sådan en position hører også rigtig fine gensalgspriser til glæde for kunderne, ligesom man kender det fra Golf, som tilsvarende har et helt segment opkaldt efter sig. Det fine salg er også en af grundstenene i vores stadig stigende markedsandel, hvor vi nu er blandt Top 10 på salgslisterne. Det vil vi gerne gøre endnu bedre, og derfor tilpasser vi løbende vores priser og udstyrssammensætning i forhold til de aktuelle markedsforhold. Og det må jo siges at have virket indtil nu".