BLIV EN DEL AF NISSANS SUCCES VED ÅBENT HUS DEN 30. OG 31. MAJ

Igennem de seneste fem år har Nissan firedoblet salget, og er dermed blandt de hurtigst voksende bilmærker i Danmark. En af årsagerne er et komplet fornyet modelprogram, som byder på såvel spændende design, nytænkende teknologier som brændstofseffektive motorer og omfattende sikkerhedsudstyr.

Gode tilbud, gavebevis og konkurrence

 

I weekenden er rækken af Nissan nyheder, der er kommet i løbet af det seneste år, endelig samlet. Og traditionen tro er Nissans modelprogram spækket med udstyr til rigtig gode priser. Både når det gælder komfort og sikkerhed. Som eksempel på ekstra komfort tilbydes næsten alle modeller med Around View Monitor, hvor en skærm inde i bilen viser bilen og dens omgivelse ovenfra til stor hjælp, når der skal parkeres eller manøvreres rundt i parkeringskældre. Det samme gælder sikkerhedssystemet; safety shield, der giver førerne en række hjælpefunktioner, der øger sikkerheden markant under kørsel.

Som en ekstra gevinst får alle, der køber en ny Nissan i weekenden 30. og 31. maj et gavebevis på kr. 5.000, der kan benyttes til tilbehør, service eller som rabat på bilens pris. Og besøgende kan også deltage i en konkurrence, hvor der er mulighed for at vinde et rejsegavekort på kr. 20.000.

 

Lav rente og privatleasing uden udbetaling på Qashqai

I samme weekend tilbyder Nissan Finans lav fast rente ved finansiering. Eksempelvis fåes en Nissan Micra fra blot kr. 1.099/mnd. På den lidt større Nissan Note er der et ekstra godt tilbud på en special model, der spækket med udstyr: Nissan Note Acenta PLUS fås for lige under 155.000 kr. vel at mærke inklusive klimaanlæg, NissanConnect navigation og blue tooth telefonbetjening, nøglefri betjening og forskydeligt bagsæde. Bare for at nævne noget af ekstraudstyret. Og ønskes ekstra sikkerhed fåes Tech Pack med bl.a. Safety Shield til blot 4.400 kr. ekstra. Måske en god måde at benytte gavebeviset i weekenden?

Der er masser at komme efter til Nissan Åbent Hus den 30. og 31. maj i tidsrummet 11-15. Sidste gode tilbud, der lige skal nævnes, er på den populære crossover Qashqai, der i weekenden fåes med en månedlig ydelse fra kr. 3.495 (se betingelser på Nissans hjemmeside). Vel at mærke uden nogen førstegangsydelse. Og trods den store succes med Qashqai, er der nu igen biler på lager, til omgående levering.