NISSAN PULSAR SÆTTER FART PÅ MED DEN SPORTSLIGE NYE DIG-T 190-MOTOR

  • 190 hk-motor med turbolader kombinerer skarpe præstationer med god brændstofs-økonomi og lave emissioner 
  • Et maks. drejningsmoment på 240 Nm og masser af kraftoverskud ved lave omdrejninger 
  • Alle 1.6 DIG-T-modeller har nye flotte styling-muligheder  
  • Unikke aluminiumsfælge og specielt indtræk i kabinen er standard 
  • CO2-emissioner helt nede fra 134 g/km**  
  • Er allerede nu til salg i Danmark. Levering fra april 2015 

Nissan tilfører den nye Pulsar et sportsligt tvist med ankomsten af den tredje motorvariant - en 1.6 DIG-T-motor med turbo og 190 hk. 

Den nuværende modelrække med en 1,2 liters benzinmotor og en 1.5 liters dieselmotor forbedres nu til også at omfatte en 1.6 liters benzinmotor. Samtidig tilbydes en stylingpakke, som er designet til at understrege den nye models sportslige natur.

Den mest sportslige og kraftfulde Pulsar til dato skal sikre, at Nissan appellerer til et endnu bredere publikum i det populære familie-hatchback-segment. Med den samme design- og konstruktionsmæssige tilgang, der har givet Nissan den ubestridte førerposition på crossover-markedet, understreger DIG-T 190-modellen Nissans passion for avanceret teknologi og originalt design, som forbedrer køreoplevelsen.

 

1.6 DIG-T-motoren er en af de mest avancerede i klassen - og med et maksimalt drejningsmoment på 240 Nm fra 1.600 omdr./min. (op til 5.200 omdr./min.) og 190 hk ved 5.600 omdr./min. Den er udviklet til at give en stor fleksibilitet ved lave omdrejningstal, og med en 6-trins gearkasse leverer den præstationer, som sætter konkurrenterne på plads.

Mens 1.6 DIG-T-motoren har kræfterne til at matche større motorer, leverer den brændstofforbrug og emissioner som fra en meget mindre motor - en kæmpe fordel ved Nissans downsizing-filosofi. At skabe "mere med mindre" har været i fokus hos Nissan i en årrække, og Pulsar DIG-T 190 er det perfekte eksempel på det. Til trods for sine sportslige præstationer kører den 5,7 l/100km ** og har CO2-emissioner helt nede fra 134 g/km**. Motoren opfylder de nye Euro 6-standarder og omfatter en række tekniske innovationer inklusive lavfriktionsteknologier og afkølet udstødningstilbageføring.

 

Og det er ikke kun præstationerne, der adskiller Pulsar DIG-T 190 fra resten af modelrækken. Nissan har udviklet en pakke med styling-detaljer, som er designet til at fremhæve den nye models sportslige natur. Den fås i udstyrsvarianterne Acenta R og Tekna R, og samtidig har alle DIG-T 190-modeller en række opgraderede udstyrsdetaljer som standard. De omfatter de skræddersyede aluminiumsfælge (17" er standard på Acenta R, og 18" er standard på Tekna R) i diamond-finish og tofarvet i sort og sølv samt et mere sportsligt forlygtedesign med sort finish på indsatserne, hvilket giver en større kontrast i forhold til projektoren i kromfinish. Bagpå er der monteret et afgangsrør i krom, hvilket understreger sportsligheden yderligere.

I kabinen har 1.6 DIG-T-modellerne et dekorindlæg i hele instrumentpanelets bredde plus markante hvide syninger på det 3-egede rat og lædersæderne (kun Tekna R-modeller), hvilket fuldender designpakken til kabinen. 

Nissan Pulsar DIG-T 190 kan allerede nu bestilles i Danmark med levering fra april 2015. Priserne starter ved kr. 304.900.

**Brændstofforbruget og emissionerne afhænger af fælgstørrelsen.