AVIS BILUDLEJNING SLÅR NY VERDENSREKORD MED KØB AF 461 NISSAN ELBILER

På stort set samme tid sidste år satte AVIS Biludlejning verdensrekord med købet af 400 Nissan LEAF elbiler. Og det har været en stor succes for biludlejningsfirmaet. Så stor, at de nu overgår sig selv og sætter en ny verdensrekord ved at afgive en endnu større enkeltordre på i alt 461 Nissan elbiler, som skal leveres i løbet af 2015.

Den førende elbil til den laveste pris på markedet

Nissan LEAF er stadig den mest solgte elbil i verden med mere end 165.000 eksemplarer, hvoraf de godt 35.000 kører i Europa. I Danmark blev der sidste år solgt næsten 600 Nissan LEAF. Heriblandt kørte 400 som udlejningsbiler hos AVIS Biludlejning, som har haft så stor succes med deres minilease tilbud på kr. 3.495 om måneden, at de i den seneste tid, har meldt udsolgt!

 

Nissan e-NV200 - ny model med mere plads

I efteråret 2014 lancerede Nissan så endnu en elbil på markedet: e-NV200, som både fås som personbil og varebil. Nissan e-NV200 giver nye muligheder for AVIS Biludlejning til at nå et bredere og anderledes publikum, så derfor er de godt 400 stk. i den nye ordre elbilen e-NV200 med en fordeling på 75% til personbilsudgaven og 25% som varebil.

Nissan e-NV200 er også blevet vel modtaget i andre lande i Europa, eksempelvis i Italien, hvor DHL transportfirmaet har valgt at bruge modellen til udlevering af varer i byerne Rom og Milano.

AVIS Biludlejning med til at give elbilen gennembrud i  Danmark

Grøn transport er fremtiden, og adm. direktør for AVIS Biludlejning i Danmark, Kasper Gjedsted, er stadig stærk i sin tro på, at elbiler er det stærkeste trumfkort her. Og hans fremsynede beslutning sidste år med køb af 400 Nissan LEAF har da også vist sig at være succesfuld.

Han siger: "Selvom det var verdens største ordre på elbiler, var vi ikke i tvivl. Ved hjælpe af støtte fra Energistyrelsen kunne vi udleje til den rigtige pris, så kundernes sidste usikkerhed, kunne modbevises ved selvsyn. Nemlig ved at de tester en elbil i det daglige. Og det har været en stor succes. Så stor at vi har måtte melde udsolgt på det seneste. Det laver vi nu om på. Vi modtager i disse dage de første LEAF og e-NV200, så de ventende kunder kan få en bil".

Hos Nissan er man også stolt af at kunne sætte verdensrekord for andet år i træk. Country Manager for Nissan i Danmark Ralph Gonsalves udtaler: "Primært på baggrund af den store ordre fra AVIS Biludlejning sidste år har vi tredoblet salget af Nissan LEAF i 2014 i forhold til året før. Vi har nu lanceret en ny elbilsmodel - e-NV200, som vi mener dækker nye kundebehov, når det gælder grøn transport. Her tænker jeg specielt på transport af varer og mennesker i byerne, hvor elbilen er et perfekt transportmiddel, der afgiver meget lidt støj og ingen direkte udledning af skadelige partikler. At AVIS Biludlejning vælger igen at afgive en så stor ordre på Nissans elbiler, opfatter vi som et kæmpe kvalitetsstempel. Både når det gælder drift og brug. De er et af verdens største selskaber inden for biludlejning, så de ved, hvad de gør. Og de gør det kun, hvis kunderne er tilfredse og efterspørger, fordi prisen er rigtig."

 

De i alt 461 Nissan elbiler leveres i løbet af 2015. De første godt 250 stk. leveres allerede nu i løbet af marts og april.