JUKE NISMO RS TORDNER IND I FORHANDLERNES SHOWROOMS

  • Den nye Nissan Juke NISMO RS kommer til salg i hele Europa
  • 218 hk, skarpere køreegenskaber og styrket karrosseristruktur
  • Mekanisk begrænset spærredifferentiale standard på 2WD-modeller
  • 6-trins manuel gearkasse eller Xtronic-gearkasse med skiftekontakter på rattet

Nu kan Nissan endelig sende sin mest sportslige Juke nogensinde på gaden.

 

Med en højere ydelse, en skarpere opsætning af undervognen, mere kraftfulde bremser og mere udstyr er den nye RS en endnu mere ekstrem og fokuseret version af Nissans kompakte crossover, som har modtaget flere priser.

 

NISMO RS er udviklet på baggrund af NISMOs store globale erfaring fra motorsporten, og den har en 1,6-liters DIG-T-motor med en ydelse på 218 hk og forhjulstræk. Drejningsmomentet er på 280 Nm i versioner med forhjulstræk og manuel gearkasse. NISMO RS er også tilgængelig i en version med firehjulstræk og Xtronic-gearkasse, hvor ydelsen er på 214 hk. Forhjulstrukne modeller er udstyret med et mekanisk begrænset differentialespærre (LSD) på de trækkende hjul, og firehjulstrukne modeller har som standardudstyr Nissans avancerede Torque Vectoring-system i kombination med Nissans Xtronic-gearkasse, et drejningsmoment på 250 Nm og gearskiftekontakter på rattet.

 

Øvrige forbedringer med relation til den øgede motorydelse omfatter følgende: udvalgte karrosseriforstærkninger for at øge torsionsstivheden yderligere og et mere kraftfuldt bremsesystem med større bremseskiver i forhold til standardversionen af NISMO. Reviderede fjedre og støddæmpere fuldender rækken af dynamiske forbedringer.

 

"Det er en stor fornøjelse at få Juke NISMO RS ud i forhandlernes showrooms. Juke har altid udfordret normerne, og med den nye NISMO RS-version tilbyder Nissan endnu en gang noget helt unikt", udtalteTaina Erkkilä, Communications Director, Nissan Nordic Europe.