VINDER NY NISSAN JUKE TIL CA. 230.000 KR.

Vi ved ikke, hvor meget større chancerne er i Nissans Nytårskur lodtrækning i forhold til at spille almindelig lotto. Men den er helt sikkert enorm i denne sammenligning. Og gevinststørrelsen er næsten en kvart million, så det er værd at komme efter.

Om Susan Poulsen fra Vejle gjorde sig disse overvejelser, ved vi ikke, men hun er i alt fald den glade vinder af en helt ny, GUL, Nissan Juke til en samlet værdi af kr. 232.080. Hendes umiddelbare reaktion var helt naturligt: "Min mand og jeg har selvfølgelig næsten ikke kunnet få tankerne hen på andet end den nye bil. Vi har i forvejen overvejet at udskifte her i 2015. Det er stadig svært at begribe"

Nissan Juke med masser af udstyr

Vinderbilen blev udlovet i forbindelse med Nissans traditionelle Nytårskur, den første weekend i januar. Gevinsten har en værdi af godt 230.000 kr. Men det er også en ny Nissan Juke med udstyret i orden. Den konkrete model - en Juke DIG-T 115 Acenta, er udstyret med 18" fælge, klimaanlæg og indbygget navigation. Herudover har den Nissans meget omtalte sikkerhedssystem, kaldet Safety Shield, med advarsel om biler i den blinde vinkel, vognbaneassistent og moving object detection, som advarer om alt, der bevæger sig rundt om bilen i forbindelse med parkering. Vinderbilen er også udstyret med fire kameraer, så føreren kan se hele vejen rundt om bilen på den store skærm i instrumentpanelet. Og så er den udstyret med specialudvalgt color pack, hvor bilens udvendige farve i dette tilfælde er gul og indvendigt er der gule designdetaljer på midterkonsollen og på syninger i rat/gearknop m.v.

Nissan i Vejle - Tegllund biler - trak den heldige vinder.

Det var hos Nissans forhandler - Tegllund Biler i Vejle, den heldige vinder blev trukket. Per Hofman, der er salgsansvarlig for Nissan i Vejle, var med ved overrækkelsen af den fine præmie. Han udtaler: "Det er en fantastisk fornemmelse, at få lov til at overrække en så flot præmie. Det er helt specielt. Den nye Nissan Juke udmærker sig især ved de gennemførte designdetaljer, det store bagagerum samt de nye støjsvage motorer, som både har kraftoverskud og fremragende brændstofsøkonomi. Der er ikke noget at sig til, at vinderen og hendes familie blev så overvældet og glade for den flotte gevinst."

Billedtekst

En meget glad vinder af første præmien ved Nissans årlige Nytårskur. Vinderen står med sin mand foran sin nye bil sammen med Nissan ansvarlig Per Hofman hos Tegllund Biler på Bugattivej i Vejle (t.v.) og marketingchef Steffen Nederby Høj fra Nissan Danmark (t.h.).