VIND EN JUKE TIL NISSANS NYTÅRSKUR 3. OG 4. JANUAR 2015

Traditionen tro holder Nissan Nytårskur den første weekend i det nye år. Og denne gang fejres nytåret med det hele store brag af en fest med overflod af gode tilbud på både biler, tilbehør, finansiering og forsikring.

 

Få for 10.000 kr. valgfrit tilbehør med i købet.

Ved køb af en Note, Pulsar, Juke, Qashqai eller X-Trail kan der i Nytårskur-weekenden frit vælges for 10.000 kr. tilbehør. Der skal bare tages ned fra hylderne. Det er med i prisen. Meget passende er der i samme weekend tilbud på et stort udvalg af sæt med komplette originale vinterhjul. Bare for at komme med en idé.

Nissan kunder tilbydes også et særligt godt servicetilbud i forbindelse med Nytårskuren. De kan i denne weekend købe udvidet tryghed i ekstra to år i forlængelse af deres fabriksgaranti på tre år. Der kan spares 35% på normalprisen. Udvidet tryghed gælder reservedele, reparationer og andre uventede udgifter samt vejhjælp, og træder i kraft, når nybilsgarantien udløber.

Vind en Nissan Juke.

Alle besøgende i weekenden får muligheden for at vinde en helt ny Nissan Juke. Vel at mærke med den nye 115 hk benzin motor med turbo, og i Acenta udstyrsvariant med tech pack og color pack sort, 18" alufælge. Og så det bedste: i farven gul! Men er man ikke så heldig at vinde førstepræmien, er det i hver butik også muligt at vinde en iPad mini.

Spar op til 100.000 kr. på en Nissan 370Z sportsvogn

Sidst men ikke mindst kan der spares op til 100.000 kr. på 370Z sportsvognen. Tilbudet gælder udvalgte lagerbiler. Og kun i Nytårskur weekenden!