NISSAN PULSAR NU KLAR TIL SALG I WEEKENDEN 8. OG 9. NOVEMBER

I weekenden 8. og 9. november kan den nye Nissan Pulsar ses, prøves og købes hos landets Nissan forhandlere, der holder Åbent Hus mellem kl. 11 og 15 begge dage.

Plads ad libitum

Udtalelser fra pressen som "bagsædekonge", "plads ad libitum" og "En oplagt mulighed for at komme ud af de dyre firma- eller luksus-bils klasser uden at sætte store bagsædepassagerer på pinebænken", siger næsten det hele. Nissan Pulsar er en familiebil med plads til voksne passagerer på bagsædet. Med 692mm benplads på bagsædet har Pulsar faktisk mere knæplads end gennemsnittet i bilklassen over. Alligevel har den kompakte ydre mål (længde: 4.385mm), så den er nem at parkere i byområder, hvor pladsen er trang.

 

Priserne for den nye Pulsar starter ved kr. 209.900. Til at starte med kommer to motorvarianter - begge med turbo. En 1.2 liters benzin DIG-T med 115 hk og et brændstofforbrug på op til hele 20 km/l samt en 1.5 dCi diesel med 110 hk. Sidstnævnte har et brændstofforbrug på op til 27,8 km/l. Her er startprisen 236.900 kr. Begge varianter er i energiklasse A+ og koster hhv 290 kr. halvårligt for benzin udgaven og 1.020 kr. halvårligt for dieseludgaven i grøn ejerafgift. Til april næste år kommer en variant med 190 hk.

 

Den nye Nissan Pulsar fås i tre velkendte udstyrsversioner: Visia, Acenta og Tekna. Og allerede udstyret i basisudgaven er omfattende med opvarmede forsæder, aircondition, 5" Advanced Drive Assist-display og elruder i alle fire døre. Desuden er dæktryksovervågning, seks airbags og start-stop-system ligeledes standard.

 

Ny teknologi giver sikkerhed i Nissan Pulsar

Som Nissan kunderne efterhånden forventer det, er den nye Pulsar spækket med økonomisk overkommelige og nyttige teknologier, der øger sikkerheden og komforten. Teknologierne er normalt er forbeholdt biler i luksusklassen. I Pulsar omfatter de Nissans Safety Shield system med Moving Object Detection, vognbaneassistent, advarsel om biler i den blinde vinkel, nødopbremsningssystem, dæktryksovervågning med trykvisning, særdeles effektive LED-forlygter og Around View Monitor.

  

Sidst men ikke mindst tilbydes nyeste generation af NissanConnect systemet, som bl.a. giver nem integrering med smartphones og navigationsfunktioner.