NISSAN HAT-TRICK HOS EURO NCAP - DEN NYE PULSAR ER DEN TREDJE NISSAN, DER OPNÅR DEN MAKSIMALE EURO NCAP-SCORE I 2014

Nissan hat-trick hos Euro NCAP - Den nye Pulsar er den tredje Nissan, der opnår den maksimale Euro NCAP-score i 2014

5.11.2014

  • Den nye Nissan Pulsar belønnes med fem stjerner af den uafhængige testorganisation Euro NCAP
  • Topkarakter for beskyttelse af børn i testen med en testdukke svarende til et barn på 18 måneder
  • Resultatet kommer i kølvandet på fem stjerner til den nye X-TRAIL og den nye Qashqai

Nissan understreger endnu engang at være et mærke, der leverer produkter af højeste sikkerhedsniveau, efter endnu en gang at opnå de maksimale fem stjerner hos den uafhængige testorganisation Euro NCAP. Karakteren er givet til den nye Nissan Pulsar, og betyder, at mærket scorer hat-trick med fem stjerner. Oven i købet sker det kort tid efter, at den nye X-TRAIL og den nye Qashqai også blev belønnet med fem stjerner for sikkerheden.

 

I sin crash test-rapport fremhævede Euro NCAP Pulsars imponerende styrke. Beskyttelsen af ben og lår fik betegnelsen god, og det blev tilføjet, at selv i EuroNCAPs hårdeste test mod en bjælke var dukkerne godt beskyttet mod kvæstelser. Testen resulterede også i maksimumpoint for beskyttelse af børn (dukke svarende til et barn på 1½ år), og i rapporten roses også Pulsars fodgængerbeskyttelse. 

 

Sikkerheden er en hjertesag i enhver Pulsar 

Euro NCAPs testresultater bekræfter Nissans egne analyser af Pulsars sikkerhedsniveau og sætter en tyk streg under bilens usædvanligt høje sikkerhed for både fører og passagerer. Sikkerhed har længe været en hjørnesten i Nissans filosofi for design og konstruktion, og mærkets kontinuerlige arbejde med forbedring og udvikling af både passive og aktive sikkerhedssystemer fortsætter med at skille sig ud fra konkurrenterne.

I Pulsar finder man sikkerhedsteknologier, der er helt nye i segmentet - fx Moving Object Detection.  Dette avancerede system bygger på funktionerne i Around View Monitor-systemet og giver føreren en digital co-pilot, som hjælper med at se, hvad der nærmer sig i den retning, han bakker med sin Pulsar. Købere af Pulsar har desuden mulighed for at nyde godt af andre sikkerhedssystemer som fx automatisk nødopbremsning, vognbaneassistent, advarsel om biler i den blinde vinkel og særdeles effektive LED-forlygter.

Pulsar - tilfører kvalitet og nytænkning til C-segmentet 

Pulsar, som officielt blev præsenteret på biludstillingen i Paris i oktober og som officielt har salgsstart i Danmark i weekenden 8. og 9. november, kombinerer praktiske egenskaber, teknologi og kvalitet i en helhed, der sætter nye standarder i segmentet, hvad angår værdi for pengene. Den helt nye Pulsar er udviklet med samme DNA som Nissans roste og storsælgende crossover-modeller, og den er konstrueret med masser af praktiske egenskaber som fx klassens bedste benplads ved bagsædet. 

Pulsar tilbydes med tre forskellige motorer med en ydelse på hhv. 110 hk, 115 hk og 190 hk (sidstnævnte fra april 2015). Som standardudstyr har alle tre motorer start-stop-system, der hjælper med til at reducere CO2-udslip og øge brændstofeffektiviteten.