NISSAN SKRUER OP FOR SPÆNDINGEN MED DEN KOMPLET OPDATEREDE 370Z NISMO

  • Den nye 370Z NISMO omfatter en række design- og konstruktionsmæssige opdateringer
  • Indeholder nye features udviklet til GT-R NISMO
  • Forbedret raffinement, siddeposition og udstyrsniveau i hele 370Z-modelrækken
  • Kommer til salg i Norden fra starten af 2015

Nissan har styrket sin modelrække med NISMO-gadebiler efter den seneste lancering af den betydeligt opdaterede 370Z NISMO. Fra sin position lige i hælene på flagskibet GT-R NISMO har den nye 370Z fået en række design- og konstruktionsmæssige forbedringer. Og den er den mest sportslige 370Z til dato.

 

På linje med alle Nissans NISMO-modeller sammenfatter den nye 370Z NISMO essensen af performance-biler med fuldt fokus på føreren. Der hvor tingene sker. Ved at udnytte 30 års NISMO-ånd og ingeniørkunst har den nye 370Z NISMO fået en omfattende opgradering, så den nu leverer en endnu mere skarp og engagerende køreoplevelse.

 

Designændringer og en ny aerodynamikpakke

370Z NISMO har altid tiltrukket sig opmærksomhed, og med de seneste ændringer har den fået endnu mere appeal. Den forreste kofanger er komplet nydesignet og omfatter et større luftindtag, ekstra luftindtag foran hjulkasserne og nyt LED-dagskørelys. Af andre opdateringer kan nævnes sorte forlygteindfatninger, et særligt NISMO-indlæg ved kofangeren, nydesignede sidepaneler og sidespejle samt særlige NISMO-logoer.  Den opgraderede 370Z NISMO omfatter også nye 19" Rays-aluminiumsfælge i sort og sølvfarvet finish.

 

Bagpå lancerer Nissan en kofanger og spoiler i nyt design, og som en del af den komplette opdatering af 370Z NISMOs aerodynamikpakke har den nye version en mindre hækspoiler, som arbejder sammen med den nye forreste kofanger om at skabe markant mere downforce ved høje hastigheder. Og ydermere fordeles downforcen nu mere jævnt på for- og bagakslen, hvilket giver en mere afbalanceret fornemmelse på vejen. Nissans beregninger bekræfter, at det nye aerodynamiksystem, som lanceres på 370Z NISMO, giver den mere downforce end hos nogen af konkurrenterne.

 

Motorsportsinspireret kabine

Nissan ved, at NISMO-førere har en passion for præstationsorienteret kørsel. For at imødekomme kravene fra ejere, har den nye model fået nye Recaro-sæder, som giver markant bedre støtte og komfort. De nye sæder er blevet skræddersyet specielt til anvendelsen i 370Z NISMO, og de omfatter en række ændrede detaljer for at give førerne optimal støtte. Alle aspekter af sædet og dets position i bilen er blevet analyseret af Nissan for at skabe den perfekte køreposition.

 

Ved at gøre brug af en skalbaseret konstruktion i stedet for den traditionelle sæderamme er det også lykkedes for Nissan at forbedre stivheden og samtidig reducere vægten. For at fuldende ændringerne i kabinen er sæderne betrukket med rødt og sort læder og Alcantara, der matcher rattet.

 

Fantastiske præstationer og en forbedret undervogn

Den nye 370Z NISMO drives af en 344 hk, 3,7-liters 6-cylindret motor, som giver en rå og uforglemmelig køreoplevelse. Med et enestående drejningsmoment ved lave omdrejninger og et bredt omdrejningsområde kan 370Z NISMO sprinte fra 0 til 100 km/h på kun 5,2 sek. Gennem det tostrengede NISMO-udstødningssystem leverer 370Z NISMO også det perfekte sportslige lydspor.

 

Den nye 370Z NISMO fås udelukkende som coupé med en 6-trins manuel gearkasse, og den byder også på en række forbedringer af undervognen, som er blevet implementeret i forbindelse med modelår 2015-opdateringerne (se afsnittet nedenfor for flere detaljer). For at forbedre kørekomforten er den bageste fjeder-støddæmper-opsætning blevet ændret, mens ændringer af bundbeklædning og inderskærme har reduceret vejstøjen endnu mere.

 

Forbedringer i hele 370Z-modelrækken

Ud over introduktionen af en markant række opdateringer til NISMO-topmodellen har Nissan også foretaget en lang række design- og konstruktionsmæssige forbedringer på resten af 370Z-modelrækken - med en bedre køreoplevelse og mere værdi for pengene for kunderne til følge.

       

      

Blandt de mange ændrede detaljer på 2015-modellen er de 18" fælge i gun metallic. De er standard på basis- og Pack-modellerne og understreger den sportslige fremtoning på 370Z.

 

En anden markant forbedring er lanceringen af nye sæder. De nye sæder med god rygstøtte er baseret på en skalkonstruktion, som er både stærkere og lettere end de hidtidige metalrammeenheder. Resultatet er en forbedret køreposition, mere komfort under hurtig kørsel gennem sving og et mere sportsligt udseende.

 

Opdateringen af 370Z fuldendes af en tilpasset undervognsopsætning, som giver forbedrede køreegenskaber og reduceret kabinestøj. De ændringer, som tilføres hele modelrækken (inklusive NISMO), omfatter en tilpasset fjeder-støddæmper-opsætning bagpå, nye inderskærme og ny bundbeklædning. Tilsammen gør disse forbedringer, at føreren kan nyde 370Z's fantastiske præstationer uden kompromiser.

 

370Z bibeholder naturligvis alle de egenskaber, som har gjort den til en af de stærkeste udfordrere i klassen. Kraften leveres af en 328 hk, 3,7-liters V6-motor, som trækker baghjulene via en 6-trins manuel gearkasse eller en 7-trins automatisk gearkasse. 370Z er også fortsat den eneste bil i klassen, som fås med Syncro Rev Control - verdens første fuldt synkroniserede omdrejningskontrolsystem til op-/nedgearing.

Priser for den opdaterede 370Z starter ved kr. 649.000 og NISMO udgaven fra kr. 959.000.