DEN NYE PULSAR OG NISMO DELES OM RAMPELYSET, NÅR NISSAN FEJRER SIN FANTASTISKE MANGFOLDIGHED I PARIS

Den nye Pulsar viser Nissans intentioner i C-segmentet 

  • Premiere for publikum for Nissans nye femdørs hatchback
  • Designet og konstrueret med Nissan crossover-DNA
  • Klassens bedste benplads og mest praktiske kabine
  • Højt udstyrsniveau inklusive Safety Shield og Around View Monitor

NISMO-modelrækken udvides med den flotte Pulsar-konceptbil og en opdateret 370Z NISMO 

  • Verdenspremiere for konceptbilen Pulsar NISMO
  • Den helt opdaterede 370Z NISMO vises for første gang

Nissan skaber momentum i Europa 

  • 12 nye produktlanceringer i de seneste 12 måneder
  • Øget produktion på fabrikkerne i Storbritannien, Rusland og Spanien
  • Den globale førerposition inden for elbiler understreges med e-NV200

Ambition, selvtillid og passion er tre kvaliteter, som definerer Nissans fremtoning på 2014-udgaven af Paris Motor Show. Hovedattraktionen på scenen er den helt nye Pulsar - en bil, der markerer Nissans tilbagevenden til C-segmentet. Pulsar får premiere for publikum i Paris, og den er designet og konstrueret med samme unikke tilgang og filosofi, som har ledt til Nissans markedsførende crossover-modeller.

 

Den nye Pulsar giver Nissan sit stærkeste og mest komplette modelprogram i historien. Med en kombination af klassens førende praktiske egenskaber og plads i kabinen styrker Pulsar også Nissans engagement for at introducere nye teknologier i klassen. Ud over innovationer som automatisk nødopbremsning og LED-forlygter har Pulsar også Nissans roste Around View Monitor og Safety Shield - en omfattende pakke af sikkerhedsteknologier, som inkluderer klassens første Moving Object Detection.

 

I Paris vises den komplette Pulsar-modelrække inklusive den mest kraftfulde 1.6 DIG-T 190hk-model, der har vises for første gang. Med en række unikke designfeatures giver modellen med 190 hk Pulsar-modelrækken et sportsligt og dynamisk præg. 

En anden model med endnu mere fokus på præstationer er den dramatiske nye Pulsar NISMO-konceptbil. Med sin verdenspremiere i Paris viser denne konceptbil det sportslige potentiale i den nye Pulsar og kombinerer et sportsligt udseende med en samling præcist udviklede effekt- og aerodynamikfeatures fra NISMO.

Nissan Pulsar NISMO-konceptbilen får verdenspremiere i Paris og skal vise det kraftfulde potentiale i den nye Pulsar. Med en kombination af et muskuløst udseende og en række ingeniørmæssige og aerodynamiske features fra NISMO udforsker den flotte konceptbil Pulsars sportslige muligheder og spiller en rolle i Nissans arbejde med at finde nye og spændende måder til at udvikle NISMO-modelrækken. 

Lanceringen af den nye Pulsar er mærkets 12. lancering i lige så mange måneder - en fantastisk præstation. Og det er endnu mere bemærkelsesværdigt, når man ser på det faktum, at Nissan samtidig udvikler nye teknologier på spændende nye områder inden for det globale bilmarked. Nissan bygger videre på sin førerposition inden for nul-emissions-området med den succesfulde lancering af den eldrevne varebil e-NV200 og arbejder fortsat målrettet mod at lancere selvkørende biler på markedet i 2020.

Nissans ambitiøse nye udvalg af produkter og den fortsatte succes for den nuværende modelrække sender mærkets europæiske produktionsvolumen til nye rekordniveauer. Med flere modeller, der når ud til flere kunder på flere markeder end nogensinde før, er Nissan godt på vej til at blive det mest populære asiatiske mærke i Europa i 2016. Nøglen til succesen er Nissans voksende base med produktionsfaciliteter i Rusland, Spanien og Storbritannien, som understøtter de lokale økonomier og sender nye spændende og  nytænkende modeller på markedet.

På 2014-udgaven af Paris Motor Show fremhæves også den fortsatte udvikling af NISMO-mærket - som kan fejre 30 års jubilæum i år. Ud over Pulsar NISMO-konceptbilen afslører Nissan også en komplet opdateret 370Z NISMO. Den nye model omfatter en række vigtige teknik- og designopdateringer, der tilsammen giver en endnu mere skarp og engagerende køreoplevelse. Den nye model nyder godt af tekniske opgraderinger, som er blevet udviklet i forbindelse med GT-R NISMO-projektet, og resultatet er den mest sportslige gademodel af 370Z nogensinde.

En anden NISMO-model, som med garanti får pulsen op i Paris, er den nye Juke NISMO RS. Efter at have fået debut på biludstillingen i Geneve i marts måned, kan den nyeste version af den roste Juke NISMO nu ses i Paris forud for introduktionen hos forhandlerne i december. I den komplette produktionsform omfatter den 218 hk stærke Juke NISMO RS en række ingeniør- og designmæssige opdateringer, som giver endnu mere fokuserede køreegenskaber.

Nissans ønske og passion om at ændre den måde, hvorpå biler forestilles, designes og bruges, understreges yderligere med fremvisningen af konceptbilerne IDx Freeflow og IDx NISMO. Begge IDx-modeller får europæisk premiere i Paris, og de er designet ved hjælp af en samarbejdsproces, hvor kunderne bliver en del af designprocessen.

IDx Freeflow og IDx NISMO er designet af og til den "digitale generation" født efter 1990, og begge modeller fremviser en alternativ tilgang til skabelsen af en bil. De besøgende på Nissans stand kan opleve designprocessen via det specialudviklede Oculus Rift 3D virtual reality-headset.

Nissan standen er placeret i hal 1 (stand 331).