KONCEPTBILEN PULSAR NISMO TAGER NISSANS MOTORSPORTS-DNA MED IND I C-SEGMENTED

  • Verdenspremiere for konceptbilen Nissan Pulsar NISMO ved 2014-udgaven af Paris Motor Show
  • NISMO viser visionen om et sportsvogns-ikon for den nye Pulsar-modelrække
  • Dristigt design og aerodynamisk optimeret karrosseri
  • Indvendige og udvendige designfeatures inspireret af motorsporten
  • Afstemt undervogn og styretøj for at opnå skarpere og mere adrætte køreegenskaber

Passion, begejstring og motorsportsinspireret ingeniørkunst er tre af de kerneværdier, som alle NISMO-produkter er baseret på - uanset om det er på racerbanen eller i udstillingslokalet. Nissans ønske om at få NISMO-filosofien ud til det bredest mulige publikum tager med den verdenspremieren af den nye konceptbil Pulsar NISMO et skridt fremad ved 2014-udgaven af biludstillingen i Paris. Konceptbilen, der vises for offentligheden for første gang nogensinde, udforsker de design- og konstruktionsmæssige muligheder for et sportsvognsikon for Pulsar-modelrækken.

 

Med det samme sports-DNA, der går gennem hele mærkets NISMO-produktsortiment som en rød tråd, tilfører konceptbilen Pulsar NISMO en spændende ny dimension af præstationer til Pulsar-modelrækken. Selv om den på nuværende tidspunkt kun er en konceptbil, lægger Nissan meget stor vægt på at udvikle mærkets NISMO-produktsortiment med ambitionen om at levere nye højtydende modeller til en ny generation af førere.

 

Konceptbilen Pulsar NISMO genkendes straks både som en Nissan og som et NISMO-produkt og rummer essensen af brandet i alle karrosseridele og alle dekor- og stylingelementer. Konceptbilen er lakeret i satin grey, og den forreste kofanger er udstyret med NISMO dobbeltspoiler med røde detaljer samt desuden større, optimerede luftindtag og iøjnefaldende ventilerede bremser.

 

Lavere sideskørter, sænkning af undervognen og 19", 5-egede alufælge med 235/35 R19-dæk understreger den muskuløse form, som kendetegner Pulsars design, mens kofangeren bagtil med diffusor og centralt placerede dobbelte afgangsrør styrker konceptbilens motorsportsfornemmelse yderligere. Af andre elementer kan nævnes en unik hækspoiler af kulfiber, sideskørter samt bredere hjulkasser. I modsætning til den konventionelle hvide baklygte er lygten på konceptbilen Pulsar NISMO udstyret med en tydelig mørk indfatning.

 

Af yderligere designfeatures på konceptbilen Pulsar NISMO Concept kan nævnes de sortlakerede kromlister rundt om sideruderne samt finish i kulfiber og varemærket NISMO i rødt ned ad sidespejlene for yderligere at styrke Nissans sportslige C-hatchback-konceptbil. 

 

Inde i kabinen fortsætter konceptbilen Pulsar NISMO sit motorsportsinspirerede tema med særdeles skulpturelle sportssæder med Alcantara-indtræk, et sportslig 3-eget rat og aluminiumspedaler.

 

Som det gør sig gældende for alle NISMO-modeller, har konceptbilen Pulsar NISMO meget mere end blot gadeappeal. NISMO-specialisterne ved, at fremragende præstationer opstår ved en kombination af uortodoks tænkning, intelligent ingeniørkunst og viljen til at afprøve nye idéer - en kombination, som har givet resultater på racerbanen i mere end 30 år.

 

Under overfladen har konceptbilen Pulsar NISMO et ændret hjulophæng, som integrerer erfaringer med hensyn til indstillinger, som er blevet høstet på racerbanen. Ud over en sænkning af undervognen omfatter konceptbilen Pulsar NISMO også en ændret opsætning af fjedre og støddæmpere, der sikrer, at føreren kommer til at opleve den adrætte og sportslige respons, som er synonym med NISMO-modellerne.  Derudover er styretøjet på konceptbilen Pulsar NISMO med erfaringer fra Pulsar-gadebilen blevet finpudset og ændret med henblik på at give endnu mere direkte respons og tilskynder yderligere fokus på og finesse i forhold til køreoplevelsen.

Yderligere detaljer vil blive udsendt snarest muligt.