PULSAR SÆTTER FART PÅ MED DEN SPORTSLIGE NYE DIG-T 190-MOTOR

  • 190 hk-motor med turbolader kombinerer skarpe præstationer med en fremragende økonomi og lave emissioner
  • Et maks. drejningsmoment på 240 Nm og enestående fleksibilitet ved lave omdrejningstal
  • Alle 1.6 DIG-T-modeller har unikke styling-elementer
  • Unikke aluminiumsfælge og specielt indtræk i kabinen er standard
  • CO2-emissioner helt nede fra 138g/km */**
  • Fås fra foråret 2015

Nu får den nye Nissan Pulsar-modelrække et sportsligt tvist med ankomsten af den tredje motorvariant - en 190 hk 1.6 DIG-T Den nye turboladede benzinmotor kommer til salg fra foråret 2015 og omfatter en række ekstra design- og materialeopgraderinger, som afspejler dens sportslige potentiale.

 

Med den sportslige udgave af Pulsar vil Nissan appellere til et endnu bredere publikum, nu hvor mærket vender tilbage til det populære C-segment. Med den samme design- og konstruktionsmæssige tilgang, der har givet Nissan den ubestridte førerposition på crossover-markedet, understreger DIG-T 190-modellen mærkets passion for avanceret teknologi og originalt design.

 

Med sine 190 hk ved 5.600 omdr./min. er 1.6 DIG-T-motoren en af de mest avancerede i klassen - og med et maksimalt drejningsmoment på 240 Nm ved 2.000 omdr./min. Den er udviklet til at give en enestående fleksibilitet ved lave omdrejningstal, og med en 6-trins gearkasse leverer den præstationer, som sætter konkurrenterne i skyggen. 

 

Mens 1.6 DIG-T-motoren har kræfterne til at matche større motorer, leverer den brændstofforbrug og emissioner som fra en meget mindre motor - en kæmpe fordel ved Nissans downsizing-filosofi. At skabe "mere med mindre" har været i fokus hos Nissan i en årrække, og Pulsar DIG-T 190 er et godt eksempel på det. Til trods for sine sportslige præstationer kører den 16,7 km/l* og har CO2-emissioner helt nede fra 138 g/km */**. Motoren er fuldt kompatibel med EU6 og omfatter en række tekniske innovationer inklusive lavfriktionsteknologier og afkølet udstødningstilbageføring.

 

Og det er ikke kun præstationerne, der adskiller Pulsar DIG-T 190 fra resten af modelrækken. Nissan har udviklet en pakke med styling-detaljer, som er designet til at fremhæve den mere sportslige natur. Den fås i udstyrsvarianterne Acenta og Tekna, og samtidig har alle DIG-T 190-modeller en række unikke udstyrsdetaljer som standard. De omfatter aluminiumsfælge (17" er standard på Acenta, og 18" er standard på Tekna) i diamond-finish og tofarvet black og silver samt et mere sportsligt forlygtedesign med sort finish på indsatserne, hvilket giver en større kontrast i forhold til projektoren i kromfinish.

 

Bagpå er der monteret et afgangsrør i krom som standard, hvilket understreger sportsligheden yderligere.

 

I kabinen har 1.6 DIG-T-modellerne et unikt dekorindlæg i hele instrumentpanelets bredde plus markante hvide syninger på det 3-egede rat og lædersæderne (kun Tekna-modeller). Sportspedaler i aluminium fuldender designpakken til kabinen.

 

Nissan Pulsar DIG-T 190 vil kunne fås på de europæiske markeder fra foråret 2015.

*skal valideres.

**emissionerne afhænger af fælgstørrelsen.