NISSAN MICRA FRA KUN KR. 89.900 - NU BILLIGSTE BIL I MINIKLASSEN

Hos Nissan kan vi godt lide konkurrence - vi hader bare at tabe. Derfor tilbyder vi nu en veludstyret, femdørs Micra fra kun kr. 89.900. Dermed er Nissan Micra den billigste bil i den populære miniklasse med konkurrenter som f.eks. Peugeot 208, Ford Fiesta, Mitsubishi Space Star og Renault Clio.

Nissan Micra er gentagne gange blevet rost i pressen for sine køreegenskaber, rummelighed og standardudstyr. En lille, stor bybil med fem døre, der giver god adgang til familien. Og for 89.900 kr. får man en bil med udstyret i orden, blandt andet ratbetjent bluetooth telefonstyring og radio, centrallås, elektrisk opvarmede- og elektrisk foldbare- sidespejle samt sædevarme foran.

Ralph Gonsalves, der er chef for Nissan i Danmark, udtaler: "Biler i miniklassen er populære i Danmark. Og med god grund. Du får rigtig meget bil for pengene. Specielt i øjeblikket, hvor konkurrencen er hårdere end nogensinde, og priserne er helt i bund. Men hos Nissan kan vi godt lide kamp til stregen, så vi tilbyder altså lige nu rigtig meget bil for pengene, som vi er sikre på vil falde i danskernes smag." 

Billig finansiering og forsikring - også til de 18 årige.

Motoren på 1.2 liter yder 80hk, hvilket giver rappe præstationer uden, at det går ud over forbruget. Med op til 20 km på literen, og dermed en placering i energiklasse A+, er den ikke kun økonomisk i indkøb, men også i hverdagen. Den halvårlige ejerafgift er blot kr. 290,-. 

Herudover tilbydes en ekstrem billig finansiering fra kun kr. 990,- om måneden gennem Nissan Finans. Men det stopper ikke her. Prisen på forsikring er også banket helt i bund. Til og med for de helt unge førstegangsbillister, hvor prisen på forsikring kan være en stor hindring. Derfor tilbydes en intro-kaskoforsikring, så personer fra 18 år kun skal betale kr. 7.200 det første år. Er man over 25 år er prisen det første år kr. 3.600. Det er vel at mærke uafhængigt af, hvor i landet man bor.

Spar mere end 32.000 kr.

Priserne på samtlige Micra udgaver er ændret. Eksempelvis fåes Micra i Acenta udgave med ekstraudstyr såsom klimaanlæg, fartpilot og regnsensor nu fra kr. 114.900. Så her spares faktisk mere end 32.000 kr. i forhold til tidligere.