CROSSOVER FAMILIEN ER SAMLET, NÅR NISSAN ÅBNER DØRENE I WEEKENDEN 30. OG 31. AUGUST

I marts kom Nissan med den nye Qashqai. Tallene taler for sig selv, hvad angår danskernes positive modtagelse af efterfølgeren til en kæmpe succes, der startede tilbage i 2007, hvor Nissan startede crossover-bølgen. Næsten 3000 nye Qashqai er det blevet til på bare 6 måneder.

Nu samles resten af Nissan crossover familien med introduktionen af den helt nye X-Trail og den stærkt forbedrede Juke. Det skal naturligvis fejres. Så landets Nissan forhandlere holder Åbent Hus i weekenden 30. og 31. august med præsentation og mulighed for testkørsel af de helt nye modeller.

Ny Nissan X-Trail til super pris fra kr. 359.900

X-Trail er nydesignet helt fra bunden. Den kommer med et godt kompromis af en kraftfuld 130 hk diesel motor, der samtidig har en god brændstofs-økonomi med op til 20,4 km/l. Den fås både med tohjuls- og firehjuls træk, og det nye Xtronic automatgear fås på udgaver med tohjulstræk.

Kabinen er udstyret med en skrånende teatersædekonstruktion, så alle passagerer har godt udsyn. Og for blot kr. 6.000 kan der opgraderes til 7 sæders udgaven. Herudover tilbydes flere nytænkende sikkerheds og komfort-funktioner. Blandt andet Nissans Safety Shield sikkerhedssystem med funktioner som automatisk nedbremsning, skiltegenkendelse, advarsel ved vognbaneskift og biler i den blinde vinkel for at nævne et par. Og eksempelvis er nyeste generation af NissanConnect-systemet med smartphone integrering og muligheder for forskellige indbyggede apps samt Nissans nye Chassis Control System, der optimerer køreegenskaber ved ujævnheder på vejen og dermed øger den daglige kørekomfort.

 

Også ny Nissan Juke til stærk pris

Priserne på den nye Juke er ligeledes særdeles konkurrencedygtige. De starter ved lige under 175.000 kr. Den nye Juke kommer også med den nye 115 hk DIG-T benzin motor, der kun koster fra kr. 199.990 med en brændstofsøkonomi på op til 17,9 km/l og en ny 6-trins gearkasse. Til samme pris fås Juke med den nyligt opdaterede 110hk dCi dieselmotor og en brændstofsøkonomi på op til hele 25 km/l.

Billigste udgave er godt udstyret som standard med bl.a. alufælge og aircondition. Herudover er det muligt at få seneste udgave af NissanConnect samt Nissans Safety Shield System og ikke mindst Around View Monitor, der med flere kameraer rundt på bilen giver et 360 graders fugleperspektiv, der vises på skærmen inde i bilen.

Sidst men ikke mindst er det værd at nævne en forøgelse af bagagerumskapaciteten på hele 40% (nu 354l) i forhold til den tidligere udgave, mulighed for glastag, der kan åbnes, samt det nye individualiseringsprogram kaldet "Nissan Design Studio" med en lang række muligheder for farvetilvalg på udvalgte dele i såvel kabinen som ude på bilen.

Chef for Nissan i Danmark, Ralph Gonsalves, siger: "Vi er meget stolte over at kunne præsentere en fuldt opdateret Nissan crossover familie. Alle tre modeller er glimrende eksempler på, at smart nytænkende teknologi og kørekomfort ikke udelukkende hører til i biler i luksusklassen. Og Qashqai successen viser, at danskerne er enige. Så vi forventer os klart meget med disse to seneste skud på stammen".