NISSAN PULSAR MED NY TEKNOLOGI OG KLASSENS BEDSTE RUMMELIGHED OG EN STÆRK STARTPRIS PÅ KR. 209.900

  • Den helt nye Pulsar 5-dørs hatchback starter med en stærk pris fra kr. 209.900 vel at mærke særdeles veludstyret og med høj ydelse.
  • Spændende teknologier som Around View Monitor og sikkerheds- og komfortsystemer bliver førende i klassen.
  • Kraftfulde og brændstoføkonomiske motorer - alle med turboladning.
  • Klassens bedste rummelighed
  • Til salg nu!

Med en kombination af smart design, ny teknologi og rummelighed i kabinen tilfører Nissans nye 5-dørs hatchback ved navn Pulsar en ny dimension til mellemklassen. Vel at mærke til særdeles konkurrencedygtige priser. Og med masser af udstyr som standard, så som aircondition, håndfri telefonbetjening via bluetooth, fartpilot, opvarmede sæder og sidespejle bare for at nævne noget. Hertil skal lægges to højtydende og særdeles brændstoføkonomiske motorer.

Nissan Pulsar kommer til at starte med i to motor varianter - begge med turbo. En 1.2 liters benzin DIG-T med 115 hk og en startpris på kr. 209.900 og et brændstofforbrug på op til hele 20 km/l. Samt en 1.5 dCi diesel, der yder 110 hk og har et drejningsmoment på 260 NM samt et brændstofforbrug på op til 27,8 km/l. Her er startprisen 236.900 kr.

Pulsar tilbydes også med Nissans avancerede automatiske Xtronic-gearkasse. Den er konstrueret til at give førerne det bedste fra begge verdener med ultrajævn kraftoverføring ved lave motoromdrejningstal og hurtige, direkte gearskift ved mere dynamisk kørsel. Merprisen for Xtronic er kr. 25.000.

 

Avancerede teknologier og klassens bedste rummelighed 

Som Nissan kunderne efterhånden forventer det, er den nye Pulsar - udover det omfattende standardudstyr - spækket med økonomisk overkommelige og nyttige teknologier, der øger såvel sikkerhed som komfort. Teknologier der normalt er forbeholdt biler i luksusklassen.

Takket være klassens længste akselafstand og en velgennemtænkt indretning kan Pulsar også byde på væsentligt mere benplads og skulderplads bagi end konkurrenterne i segmentet. Med 692 mm benplads bagi er Pulsar rent faktisk mere rummelig end mange biler i klassen over. Alligevel har den kompakte ydre mål, så den er nem at parkere i byområder, hvor pladsen er trang.

Pulsar er designet og konstrueret i Europa og produceret på Nissans fabrik i Barcelona. Og introduktionen af denne model til særdeles konkurrencedygtige priser understreger Nissans ambition om at levere intelligent, nytænkende design og teknik til et bredere publikum.