NISSAN SAFETY SHIELD-TEKNOLOGIEN SIKRER MÆRKET EN PRESTIGEFYLDT PRIS

Nissan Safety Shield-teknologien sikrer mærket en prestigefyldt pris

  • Et førende britisk magasin tildeler Safety Award til Nissans velrenommerede sikkerhedsudstyr;
  • Juryen anerkender Nissans arbejde med at udvikle sikkerhedssystemer til masseproducerede biler;
  • Teknologien er p.t. tilgængelig til de mest solgte modeller Note, Juke, Qashqai, X-Trail og Pulsar, der snart lanceres.

Nissans system af Safety Shield-teknologier er blevet tildelt ‘Safety Award'-prisen ved den årlige Auto Express-prisuddeling i London. Juryen fra Storbritanniens største ugentlige motormagasin var imponerede over den omfattende beskyttelse, der ydes af systemet af Safety Shield-teknologier, og roste den måde, de har introduceret sikkerhedsstandarder fra luksusklassen i masseproducerede biler.

 

Nissans innovative Safety Shield - tilgængelig til Nissan Note, Juke, Qashqai, X-Trail og den kommende Pulsar - omfatter op til syv avancerede teknologier, som skal sætte nye standarder for forhindring af ulykker og beskyttelse for helt almindelige bilkøbere, nemlig: træthedsregistrering, vejskilteassistent, automatisk nødopbremsning, vognbaneassistent, advarsel om biler i den blinde vinkel, Moving Object Detection og fjernlysassistent.

 

Under præsentationen af priserne ved ceremonien i Connaught Rooms i London sagde Steve Fowler, som er chefredaktør på Auto Express, følgende: "Nissans Safety Shield-teknologier giver en verden af tryghed til nutidens bilkøbere. Features, som hidtil har været forbeholdt langt dyrere biler, er blevet mere tilgængelige på en række prismæssigt overkommelige biler takket være en smart tankegang og nogle superavancerede systemer."

 

Den helt nye Nissan Qashqai var ledsager til Safety Shields toppris - den blev rost for sin gennemgående kvalitet sammen med det omfattende udvalg af avanceret teknologi og sikkerhedsfeatures og tildelt titlen som bedste crossover.

 

Andy Palmer, der er Nissans Chief Planning Officer, sagde: "Nissan har en historie med udbredelse af teknologi; med at bringe features fra luksusklassen til masseproducerede biler. Vi mener, at det er særligt vigtigt, når det gælder sikkerheden, og jeg glæder mig over, at vores indsats er blevet anerkendt af Auto Express. Safety Shield er et vigtigt skridt i Nissans målsætning om at opnå "nul trafikdræbte" i biler ved hjælp af teknologi.