NISSAN PÅ TURNÉ I DET DANSKE SOMMERLAND

Nissan kommer med intet mindre end tre helt nye personbiler lige efter sommeren. Og allerede her i ferietiden vil der være mulighed for smugkig på de nye modeller sammen med det øvrige modelprogram, når Nissan turnérer rundt i landet med det, de kalder "Circus of Innovations".

 

Ny Nissan Juke, X-Trail og Pulsar

Nissan Juke og X-Trail lanceres officielt med et åbent hus sidste weekend i august. De første biler lander dog allerede nu hos forhandlerne. Sammen med Qashqai slutter de ringen af crossovere, der efterhånden er et velkendt varemærke hos Nissan. Alle tre modeller kan ses på Nissans sommerturné. Herudover vises de næsten nye modeller, Micra, Note og Leaf samt ikke at forglemme de to ultimative Nissan sportsmodeller 370Z og GT-R. Sidstnævnte er verdens hurtigste serieproducerede bil med en accelleration fra 0-100 km/t på 2,8 sek.

 

Nytænkende teknologier, lakering af negle eller frit fald

Nissan vil igen, og har i deres seneste nylanceringer, bevist, at det godt kan lade sig gøre, at tilbyde avancerede sikkerhedssystemer til overkommelige priser. Disse systemer - der over en bred kam - kaldes Nissan Safety Shield - kan også ses på turnéen. Herudover er der tilknyttet forskellige aktiviteter til hver model, der udstilles.

 

Eksempelvis kan Micra nu skræddersys via et omfattende tilbehørsprogram. Her findes et utal af kombinationsmuligheder med farver på bl.a. sidespejlene, dørhåndtag og centerkapsler udenpå og tilvalg af farvedetaljer flere steder indvendigt. Så på turnéen bliver det muligt at få sommerlakeret neglene i Micras flotte palette af farver.

 

Marketingchef hos Nissan, Steffen Nederby Høj, udtaler: "Inden for de seneste 12 måneder har vi lanceret hele 8 modeller. Enten helt nye eller meget omfattende facelifts. Og de seneste kommer nu ud hos vores forhandlere lige efter sommer. Samtidig har vi også sat nogle nye standarder for avanceret udstyr til priser, der er til at betale. "Circus of innovation" sommer-turnéen er en god måde at få fortalt historien på. Oven i købet rundt i hele landet, på steder hvor vores kunder befinder sig i sommerperioden".

 

Nissans "Circus of innovation" turnérer følgende steder i landet:

30. og 31. juli - Lolland Falster - Marielyst

2. og 3. august - København - Copenhagen Grand Prix - Bellahøj

5. og 6. august - Odense - Rosengårdscenteret

8. og 9. august - Kolding - Kolding Storcenter

 

"De mere modige kan prøve at springe fra vores udspringstårn ned på en luftpude samtidig med, at der tages et billede, der får indsat en anden baggrund bagefter, så det f.eks. ligner et stage-dive eller faldskærmsudspring. Der er også bordfodbold og mange andre aktiviteter - tanken er, at folk bare skal kunne komme forbi, hygge sig med en kop kaffe eller noget køligt og blive underholdt i bedste feriestil. Alligevel vil jeg også nævne, at hvis man er på udkig efter en ny bil, kan jeg godt garantere, at der kan gøres en god handel direkte på stedet.", slutter Steffen Nederby Høj.