NY NISSAN JUKE TIL STÆRK PRIS

August bliver måneden, hvor den nye Nissan JUKE kommer til Danmark. Og priserne er særdeles konkurrencedygtige. De starter ved lige under 175.000 kr.

Da Nissan JUKE kom på markedet for lidt over 3 år siden, skabte den et helt nyt segment. På samme måde som Nissan Qashqai var pionér i crossover-segmentet, skabte JUKE med sit iøjenfaldende design og sin avancerede teknologi et nyt marked i B-segmentet med sit mere kompakte crossover-design.

Som et naturligt led i Nissans udviklingsplaner følger nu næste kapitel i historien om JUKE. Med førsteklasses stil og kvalitet er den nye JUKE nu igen klar til at sætte sig tungt på det segment, som den selv skabte.

Nye motorer, nyt design og mere plads

De omfattende ændringer på den nye JUKE indbefatter designændringer såvel foran som bag på og i kabinen. På motorsiden kommer der en ny 115hk turbo benzin motor med bedre drejningsmoment, brændstofsøkonomi og mindre udledning af CO2. Herudover kommer en forbedret udgave af den allerede kendte DIG-T motor med 190hk.

JUKE med den nye 115hk DIG-T benzin motor koster fra kr. 199.990 med en brændstofsøkonomi på op til 17,9 km/l og en ny 6-trins gearkasse. Til samme pris fås JUKE med den nyligt opdaterede 110hk dCi dieselmotor og en brændstofsøkonomi på op til hele 25 km/l.

Udstyrsmæssigt ses nu seneste udgave af NissanConnect, der omfatter en ideel kombination af audio-, navigations- og kommunikations-funktioner samt en topmoderne opkobling og systemer til integrering af smartphone. Også sikkerheden er i fokus med Nissans Safety Shield systemer (vognbaneassistent, blind vinkel indikator samt moving object detection) og Nissans Dynamic Control System, der optimerer køreegenskaber og komfort ved ujævnheder på vejen.

Sidst men ikke mindst er det værd at nævne en forøgelse af bagagerumskapaciteten på hele 40%, mulighed for glastag, der kan åbnes, samt det nye individualiseringsprogram kaldet "Nissan Design Studio" med en lang række muligheder for farvetilvalg på udvalgte dele i såvel kabinen som ude på bilen.

Den nye JUKE vil være til salg hos landets Nissan forhandlere fra starten af august måned.