NISSAN MICRA NU FRA UNDER 100.000 KR

Der er efterhånden flere mikrobiler fra under 100.000 kr. Nissan Micra adskiller sig ved at være større end de andre. Blandt andet med plads til fem personer og fem døre som standard.

God plads og nye teknologier

I slutningen af sidste år fik Nissan Micra en total makeover. Vel at mærke uden at det er gået ud over prisen. Snarere tværtimod. Micra fåes nu fra kr. 99.990 for billigste variant. Og den er noget større end mikrobil konkurrenterne, der ellers fåes til priser under 100.000 kr. Nissan Micra har som standard fem døre og plads til fem personer.

 

Udover et helt nyt look foran og bagpå, med komplet ændrede karrosseridele, har den nye Micra fået en markant makover indvendigt. Der er nye funktioner, ny midterkonsol, nyt indtræk og ny finish. Herudover findes nu et omfattende tilbehørsprogram, hvor man kan skræddersy sin Micra med et utal af kombinationsmuligheder med farver på bl.a. sidespejlene, dørhåndtag og centerkapsler samt tilvalg af farvedetaljer flere steder indvendigt.

 

Motorprogrammet er stadig det samme

Indstigningsmotoren på 1.2 l yder 80 hk, hvilket giver rappe præstationer stadig med god brændstofsøkonomi på 20 km/l. CVT automatgear fåes som ekstra udstyr. Topmotoren DIG-S er udstyret med ny teknologi, som gør motoren til en af de mest avancerede i klassen. Motoren yder 98 hk, men er lige så økonomisk som en dieselmotor med hele 24,4 km/l svarende til en CO2 emission på kun 95g/km.

 

Attrativ pris

Med en startpris fra kr. 99.900 er Nissan Micra allerede veludstyret med fem døre og bla. elruder foran og centrallås.

 

Men Micra fåes også med et overdådigt udstyrsniveau. Varianten hedder Tekna. Her omfatter standardudstyret bl.a. nøglefri betjening, automatisk klimaanlæg, parkeringssensor, parkerings-assistent, 15" alufælge samt det nye Nissan connect, som er et helt nyt kommunikations-center med bluetooth telefonstyring, ny radio, et topmoderne navigationssystem med stor touchscreen. Prisen på Micra Tekna er fra kr. 159.900. Men købes inden 30/6, kan man få mindst kr. 25.000 i byttepris for sin gamle bil ved køb af denne variant eller Acenta.