NISSAN TILFØRER NY TEKNOLOGI, STIL OG KLASSENS BEDSTE RUMMELIGHED TIL MELLEMKLASSEN MED INTRODUKTIONEN AF DEN NYE NISSAN PULSAR

  • Den helt nye Pulsar 5-dørs hatchback forener Nissans innovation og dynamik i en spændende ny indpakning
  • Spændende teknologier som Around View Monitor og sikkerheds- og komfortsystemer bliver førende i klassen
  • Kraftfulde og brændstoføkonomiske motorer - alle med turboladning
  • En forlængelse af Nissans roste design-DNA
  • Designet og konstrueret til Europa og produceret på Nissans fabrik i Barcelona
  • Til salg fra efteråret 2014

Nissans passion for innovation og teknologi har ændret markedet for familiebiler i løbet af de seneste 7 år. Med samme designmæssige tilgang og originale tankegang, der har dannet grundlag for Qashqai, X-Trail og Note, udvider Nissan endnu en gang sin modelrække. Denne gang med en helt ny familie-hatchback ved navn Pulsar.

 

Med en kombination af smart design, ny teknologi og rummelighed i kabinen tilfører den nye Pulsar en ny dimension til mellemklassen med alle de velkendte Nissan kvaliteter i en flot ny indpakning.

 

Introduktionen af Pulsar understreger Nissans ambition om at levere intelligent design og tekniske innovationer til et bredere publikum.

 

Avancerede teknologier 

Som Nissan kunderne efterhånden forventer det, er den nye Pulsar spækket med økonomisk overkommelige og nyttige teknologier, der øger såvel sikkerhed som komfort. Nissans ry for at introducere banebrydende teknologier i de forskellige segmenter er blevet styrket med flere funktioner, der normalt er forbeholdt biler i luksusklassen.

 

Nissans avancerede Safety Shield - en pakke af systemer og teknologier, der samlet set udgør et omfattende "sikkerhedsnet" for førerne - er også integreret i den nye Pulsar. 

 

Dette avancerede netværk af nyttige, men særdeles avancerede teknologier hjælper førerne til i fuld tryghed at kunne nyde den nye Pulsars potentiale fuldt ud. Blandt de systemer, der tilbydes til den nye Pulsar, er automatisk nødbremsefunktion, Moving Object Detection, vognbaneassistent og advarsel om biler i den blinde vinkel.

Nissans kontinuerlige arbejde med at levere banebrydende teknologier betyder, at Pulsar er den eneste bil i klassen, hvor systemer som Moving Object Detection, vognbaneassistent og advarsel om biler i den blinde vinkel er standard på mindst én model i modelrækken.

 

Pulsar er også udstyret med anden generation af Nissans NissanConnect-system, som omfatter en række innovative funktioner inkl. komplet integration af smartphones, Google® Send-to-Car og adgang til en lang række nyttige og informative apps.

 

En anden avanceret teknologi, som er integreret i Pulsars design, er LED-forlygter. De markante LED-forlygter til Pulsar blev første gang introduceret hos Nissan til Qashqai og X-Trail. De giver et skarpt, hvidt lys og har den ekstra fordel, at de bruger 50 % mindre energi end konventionelle pærer.

Effektive og kraftfulde motorer 

I overensstemmelse med Nissans tilgang til at tilbyde innovation og samtidig mindske omkostninger til ejerne, leverer alle turbomotorerne til Pulsar en perfekt kombination af præstationer og effektivitet. 1,2-liters DIG-T-benzinmotoren har med 115 hk en høj ydelse i forhold til sin størrelse, og 1,5-liters dCi-motoren yder 110 hk og et drejningsmoment på 260 Nm. En endnu mere kraftfuld 1,6-liters benzinmotor med turbo og en ydelse på 190 hk kommer til i starten af 2015.

I tråd med Nissans succesfulde filosofi om downsizing har motorerne i den nye Pulsar høj ydelse og et lavt niveau af udledning - CO2-udledning er fra under 95 g/km*. Pulsar tilbydes også med Nissans avancerede automatiske XTronic-gearkasse. Den er konstrueret til at give førerne det bedste fra begge verdener med ultrajævn kraftoverføring ved lave motoromdrejningstal og hurtige, direkte gearskift ved mere dynamisk kørsel.

Nye standarder for kabineplads 

Takket være klassens længste akselafstand (2.700 mm) og en velgennemtænkt indretning kan Pulsar byde på væsentligt mere benplads og skulderplads bagi end konkurrenterne i segmentet. Med 692 mm benplads bagi er Pulsar rent faktisk mere rummelig end mange biler i D-segmentet.

Alligevel har den kompakte ydre mål (længde 4.385 mm), så den er nem at parkere i byområder, hvor pladsen er trang.

Elegant og sporty styling 

Den nye Pulsar kan straks genkendes takket være Nissans V-grill og de muskuløse former. Den er designet og konstrueret i Europa, og den skal produceres på Nissans fabrik i Barcelona.

Med samme DNA, som giver Qashqai og X-Trail deres kraftfulde udstråling, har Pulsar også tre stærke linjer med detaljer, der tilsammen skaber en elegant og sporty form. Som mærkets øvrige modeller er Pulsar karakteriseret af store hjulkasser, en skrånende hoftelinje og en flydende profil.

Det selvsikre og førsteklasses design fortsætter indvendigt, hvor materialer i høj kvalitet og et klart design er perfekt integreret med Pulsars meget høje udstyrsniveau.